Provocarile stiintelor comunicarii si informatiei vor fi dezbatute la FSPAC in cadrul conferintei romano-franceze HUMANUM

Scris de  Oct 17, 2018

Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul Universităţii Babeș-Bolyai va găzdui, în perioada 18-20 octombrie 2018, cel de-al 23-lea colocviu internaţional franco-român pe tema ştiinţelor informaţiei şi ale comunicării, Humanum 2018.  Evenimentul va reuni specialişti de la universităţi din România şi Franţa care vor dezbate, pe parcursul celor trei zile, problemele actuale cu care se confruntă comunicarea în mediul digital şi nu numai.

 

Deschiderea conferinţei va avea loc în data de 18 octombrie 2018, la ora 13.30, în Amfiteatrul 101 al Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (str. Traian Moşoiu nr. 71), iar programul complet al lucrărilor conferinţei poate fi consultat aici.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.