Workshopul ”De la student la angajat” te poate pregati pentru o cariera in domeniul IT

Scris de  Dec 04, 2018

Studenții care doresc să urmeze o carieră în domeniul IT sau orice persoană interesată de acest domeniu și oportunitățile oferite, sunt invitați să participe la cea de-a treia ediție a workshopului ”De la student la angajat”, în data de 6 decembrie 2018, de la ora 9:30, în Aula Victor Jinga, organizat de FSEGA. Evenimentul va fi organizat de cadre didactice ale Departamentului de Informatică Economică al FSEGA (conf.univ.dr. Liana Stanca, conf.univ.dr. Ramona Lacurezeanu, conf.univ.dr. Monica Ciaca, conf.univ.dr. Mircea Moca, conf.univ.dr. Dan Sitar și lect.univ.dr. Sergiu Jecan), în parteneriat cu o serie de companii reprezentative pentru sectorul IT din regiune (Betfair Romania Development, iQuest, Aegon, AROBS, NTT Data, Sage Intacct și Endava).

 

În cadrul workshopului vor avea loc discuții și dezbateri cu reprezentanții companiilor partenere ale evenimentului pe teme precum:


- dezvoltarea abilităților sociale și profesionale în IT, 
- cultura organizațională a firmelor din IT, 
- practici în adoptarea tehnologiilor noi și strategii de asimilare rapidă a tehnologiei, 
- tehnici de predare-învățare în industria IT, 
- aspecte practice referitoare la obținerea unui job în domeniu și a performanței la locul de muncă în acest sector.

 

 

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook