Romanian Testing Conference 2019 se va tine la Cluj si isi propune numar record de participanti

Scris de  Mar 07, 2019

Romanian Testing Confernce, conferință de IT dedicată calității aplicațiilor software, va aduce la Cluj-Napoca in perioada 11-15 iunie 2019 cel mai mare număr de invitați din istoria evenimentului. Evenimentul din 2019 se afla la a 8-a editie si isi propune sa aduca in dezbatere teme cotidiene si noi tendinte din industria software.

 

Qualisophy in testing sau Filozofia testării software este tema de anul acesta care a atras un număr record de invitați ce vor oferi sesiuni de prezentari, workshop-uri și tutoriale participanților interesați de a dezvolta o cariera in IT. Cei 37 de invitați veniti de pe 4 continente, vor sustine sesiuni pe parcursul celor 4 zile de eveniment, acoperind tematici de actualitate precum: blockchain, inteligenta artificiala, testare automata, securitate software, leadership.

 

Printre invitatii speciali se află:

Dan Ashby – Head of Testing Ebay

Rhian Lewis – Specialist monede crypto

Vera Gehlen Baum – CEO

Dan Koblicska – Director Executiv 

 

In completarea programului de conferință, RTC2019 își propune să pună in scenă 2 noi concepte, RTC Youth – program dedicat generatiei tinere menit sa le trezeasca interesul spre testarea software, cat si eXtreme Testathon – o competitie maraton de testare software ce va scoate din zona de comfort echipele participante. Participantii la RTC2019 pot alege unul din cele trei pachete puse la dispozitie. Detalii despre pachete si participare sunt disponibile pe site-ul evenimentului https://www.romaniatesting.ro.

 

Organizatorii se asteapta ca anul acesta sa intampine peste 1000 de participanti din Romania și Europa, mentionand ca peste 50% din numarul biletelor disponibile au fost deja achizitionate.

 

Citeste si:

---> UBB are o Comisie de Biodiversitate si Dezvoltare Sustenabila

---> UBB face parte dintr-o alianta care vrea construirea unei universitati europene

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

banner IARNA 300x600

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping