Fluturi exotici vor zbura prin Gradina Botanica in luna septembrie

Scris de  Sep 16, 2019

Grădina Botanică “Alexandru Borza” va găzdui pana in 30 septembrie, cea de-a treia ediţie a expoziţiei de fluturi vii. Obiectivul principal al acesteia este atragerea atenției publicului asupra unor specii de fluturi tropicali şi autohtoni şi încurajarea conservării lor.

 

Expoziția va cuprinde 15 specii de fluturi exotici preponderent din zona Amazonului și 6-7 specii de fluturi autohtoni, caracteristici pajiștilor tradiționale din zona Clujului. În cadrul expoziției vor fi organizate și activități educative pentru cunoașterea și protejarea naturii. Acestea sunt adresate în special copiilor și tinerilor și cuprind explorarea la microscop a diferitelor părți din anatomia fluturilor, explicarea și ilustrarea ciclului de viață, adaptărilor și modului de hrănire, precum şi jocuri pentru învățarea speciilor autohtone, puzzle-uri și mici ghicitori despre fluturi.

 

Expoziția va avea loc în perioada 11-30 septembrie 2019 în sera de lângă Institutul Botanic și va fi deschisă zilnic (inclusiv sâmbăta și duminica), între orele 10.00 și 17.00. Accesul este inclus în biletul de intrare în Grădina Botanică.

 

Citeste si;

---> Noaptea Alba a Filmului Romanesc revine pe 20 septembrie la Bucuresti si la Cluj

---> Evadeaza din oras si reconecteaza-te la natura: Festivalul Silvoitei aduce cele mai bune gusturi si …

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.