Concert - dezbatere caritabila la inceput de an universitar UBB

Scris de  Sep 23, 2019

Fundația UBB, Prorectorul UBB, prof. Daniel David, și formația Compact vă invită miercuri, 9 octombrie, la un eveniment caritabil inedit, prin care se va marca începerea anului universitar, făcând în același timp și cateva fapte bune. Concertul va avea loc în sala Auditorium Maximum cu începere de la ora 19.00PSIHOLOGIE și ROCK este un concert – dezbatere unde se va reflecta prietenia, iubirea și emoțiile, în ritmurile rock ale muzicii legendarei formații Compact, integrate în lumea psihologiei prezentată de Profesorul Daniel David, unul dintre cei mai cunoscuti pshihologi la nivel national.

 

Donația se poate face (preferabil) online, aici: https://fundatia.ubbcluj.ro/doneaza/ Donația se poate face și numerar, la intrare, însă sunteti rugati să vă rezervați locul printr-un mesaj la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.