Foaierul Casei Universitarilor va fi gazda expozitiei de pictura „Oglindiri” semnata Emil Ciubotaru

Scris de  Oct 14, 2019

Universitatea Babeș-Bolyai, prin Direcția Patrimoniu Cultural Universitar, organizează vineri, 11 octombrie 2019, ora 18.00, în foaierul Casei Universitarilor expoziția de pictură „Oglindiri”, semnată de către artistul buzoian Emil Ciubotaru. Este cea de a șasea prezență a pictorului în peisajul cultural si expozițional al Clujului, după numai doi ani de la prima expoziție care a fost găzduită de către Universitatea Babeș-Bolyai în foaierul ,,Casei Universitarilor’’. Artistul va expune uleiuri pe pânză, lucrări de pictură realizate în tehnica ,,cuțit de paletă’’, tehnica ,,Impasto’’ și tehnică mixtă. Temele predominante ce pot fi admirate în lucrări sunt naturile statice cu flori și peisajele în ale căror nuanțe cromatice se regăsesc toate cele patru anotimpuri.

 

Evenimentul se va desfășura pentru al treilea an consecutiv în aceeași  locație deosebită și încărcată de cultură, în perioada 11 Octombrie -26 Octombrie 2019, în cadrul festivalului anual „Toamna Muzicală Clujeană’’. Expoziția va putea fi vizitată cu predilecție în timpul concertelor ce se desfășoară în cadrul festivalului, intrarea fiind liberă.

 

Citeste si:

---> UBB inaugureaza Centrul de Studii Patristice si Literatura Crestina Antica

---> Cum să reciclăm corect?

Universitatea Babeș-Bolyai, prin Direcția Patrimoniu Cultural Universitar, organizează vineri, 11 octombrie 2019, ora 18.00, în foaierul Casei Universitarilor expoziția de pictură „Oglindiri”, semnată de către artistul buzoian Emil Ciubotaru.

Este cea de a șasea prezență a pictorului în peisajul cultural si expozițional al Clujului, după numai doi ani de la prima expoziție care a fost găzduită de către Universitatea Babeș-Bolyai în foaierul ,,Casei Universitarilor’’. Artistul va expune uleiuri pe pânză, lucrări de pictură realizate în tehnica ,,cuțit de paletă’’, tehnica ,,Impasto’’ și tehnică mixtă. Temele predominante ce pot fi admirate în lucrări sunt naturile statice cu flori și peisajele în ale căror nuanțe cromatice se regăsesc toate cele patru anotimpuri.

Evenimentul se va desfășura pentru al treilea an consecutiv în aceeași  locație deosebită și încărcată de cultură, în perioada 11 Octombrie -26 Octombrie 2019în cadrul festivalului anual „Toamna Muzicală Clujeană’’. Expoziția va putea fi vizitată cu predilecție în timpul concertelor ce se desfășoară în cadrul festivalului, intrarea fiind liberă.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.