Studentii UBB isi vor evalua profesorii si cursurile

Scris de  Dec 02, 2019

Studenții Universității Babeș-Bolyai își evaluează, în perioada 9 decembrie 2019 – 19 ianuarie 2020 , cadrele didactice și cursurile. Evaluarea acestora de către studenți se înscrie în strategia Universității Babeș-Bolyai de a se adapta permanent atât la cerințele pieței, cât și la cerințele și așteptările studenților, care sunt foarte importante în stabilirea dinamicii cursurilor, a interacțiunii între profesori și studenți, dar și a cursurilor și tehnicilor noi de predare.

 

Prin intermediul chestionarelor completate online, studenţii se pot pronunța cu privire la claritatea, noutatea şi calitatea cursurilor, dar şi cu privire la prestaţia profesorilor care le predau. Evaluările realizate de către studenți sunt anonime, iar rezultatele lor nu devin vizibile decât după încheierea sesiunilor de examene și restanțe.

 

Citeste si:

---> Urmeaza a 3-a runda de abonamente UNTOLD 2020 in Decembrie

---> Concert caritabil de colinde romanesti la Cluj in Decembrie

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook