/FORM DAYS Music and Arts Festival – noul festival din judetul Cluj

Scris de  Feb 03, 2020

În 5 februarie se încheie perioada cu tariful special la abonamentele primei ediţii a /FORM Days – Music and Arts Festival organizată la Castelul Rákóczi-Bánffy Gilău, 2-5 iulie.

 

Cântărețul britanic folk-rock, Michael David Rosenberg, cunoscut ca Passenger, vine pentru prima oară în România la prima ediție a /FORM Days – Music and Arts Festival. Evenimentul îi aduce în zona Clujului, mai exact la Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău, și pe Gorgon City, David August Live, Hooverphonic, Black Sun Empire, Anathema, Solstafir, Benny Page, Radikal Guru, Leprous, Nneka, Mefjus, Delta Heavy și mulți alții.

 

/FORM Days – Music and Arts Festival își propune un concept unic în care muzica și arta se îmbină în cel mai natural mod. În perimetrul de festival vor fi amenajate patru scene cu genuri muzicale diferite, /FORM Stage (rock, electronic), Midi Stage (house, tech-house, electro), SubFORM Stage (hip hop, drum and bass, dubstep) și Reggae Stage și o a cincea scenă, ARTS Stage, dedicată spectacolelor de art performance, stand-up comedy, teatru, burlesque, cabaret etc.

 

Prețul actual pentru primele abonamente la /FORM Days – Music and Arts Festival este de 149 lei (plus taxe) și poate fi cumpărat până la data de 5 februarie 2020, ora 23:59, un abonament asigurând accesul la toate cele patru zile de festival.

 

După încheierea acestei perioade, costul unui abonament va crește la suma de 199 lei (plus taxe). 

 

La prima ediție a festivalului /FORM Days – Music and Arts Festival sunt așteptați peste 50.000 de participanți, care vor avea la dispoziție opțiunea de transport cu autocarul pe ruta Cluj-Napoca – Gilău și retur și o variantă de cazare în campingul festivalului.

 

Biletele pot fi achiziționate în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs, prin Fan Courier, oriunde în țară.

 

Citeste si:

---> Jazz in the Park a castigat premiul „Best Small European Festival’’ la European Festival Award…

---> Pentru fiecare 10 luat de studenti in sesiunea de examene va fi plantat un copac

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.