Un eveniment despre economie si societate, studenti si viitor, discernamant si incredere

Scris de  Mar 27, 2014

Când eşti student, timpul aleargă cu zeci de kilometrii la oră. Nu ia niciodată pauză, ci doar se mai dilată din când în când, deobicei când nu ai nimic util de făcut. Iar din cauza vitezei sale, ajungi să te trezeşti cu o diplomă în mână şi cu niciun scop. Ce e de făcut?

Să opreşti timpul e imposibil, dar poţi face ceva util cu el: workshop-uri, conferinţe, întâlniri cu oameni de succes etc. Da, apropo de ultima chestiune: în data de 5 aprilie 2014, la FSEGA, în AULA MAGNA, începând cu ora 16.00, va avea loc evenimentul "Antreprenori pe scenă. Pentru Studenţi".

 

Invitatul special este Moise Guran. A avut primul contact cu presa în anul 1994, iar cu televiziunea în 1999. Prezintă pastila economică Biziday, de luni până vineri, la Europa FM. La TVR, realizează emisiunea Biziday. De asemenea, este unul dintre autorii blogului cu profil economico-financiar - Biziday.ro.

 

Moderatorul evenimentului este Tiberiu Moisă, cu o experienţă de peste 10 ani în echipa Băncii Transilvania. Tiberiu Moisă administrează prima iniţiativă adresată oamenilor întreprinzători din România pentru susţinerea clasei antreprenoriale: Clubul Întreprinzătorului Român. Este iniţiatorul seriei de evenimente pentru studenţi "Antreprenori pe scenă".

 

Înscrierea se realizează aici - http://btclub.ro/student/ Participarea la acest eveniment este gratuită.
Evenimentul este organizat de Clubul Întreprinzătorului Român şi Banca Transilvania, în parteneriat cu UBB şi FSEGA.

 

Aşadar, ne vedem acolo? :)

Ultima modificare Joi, 27 Martie 2014 23:09
Bianca Gângă

Content Writer la Campuscluj.ro şi mândră de asta. Blogger ocazional şi şoricel de bibliotecă. Rockoholic, coffeeholic, chocoholic, funholic şi pasăre de noapte.

Website arylequine.wordpress.com
articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

banner IARNA 300x600

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping