Open Mic Show editia 2 @ 7 aprilie Shto College Bar

Scris de  Mar 31, 2014

Festivalul International de Stand-Up Comedy, FISC 2014, împreună cu Shto College Bar, revin cu a doua editie  a conceptului de Open Mic Show, luni 7 aprilie.

 

Conceptul are scopul de a promova tinerii artisti de stand-up şi de a le da posibilitatea de a-şi demonstra măiestria într-ale comediei. La fiecare ediţie vor urca pe scenă trei comedianţi debutanţi, seara fiind închisă de un comediant cu experienţă.

Doritorii se pot înscrie lăsând un mesaj privat pe pagina de Facebook a FISC (facebook.com/fiscul), aceştia vor fi contactaţi în cel mai scurt timp de organizatori şi programaţi la unul dintre cele patru show-uri. În ceea ce priveşte juriul acesta va fi format din publicul prezent care va avea posibilitatea de a vota favoritul serii.

 

Pentru că nu există concurs fără premii, câştigătorii din primele trei ediţii se vor califica în finala din cadrul ultimului show şi vor câştiga bonuri de consumaţie în Shto. Câştigătorul finalei competiţiei îşi va câştiga prezenţa la FISC 2014 cu un show de stad-up comedy precum şi bonuri de consumaţie în Shto.           

 

Invitatul special pentru cea de-a doua editie este Gabriel Gherghe, aka "Parintele" face parte din noua generatie a comediei, moldovean din Iasi, face stand-up comedy din mai 2012 si a avut deja spectacole in cele mai cunoscute locatii de profil din toata tara, a urcat pe scena Deko Cafe si Club 99, cele mai cunoscute cluburi de comedie din Romania si a avut spectacole alaturi de comedianti consacrati ca Teo, Vio, Costel si Bordea. A avut spectacole si in cadrul Stand-Up in The City cel mai cunoscut turneu de profil din Romania.

 

Biletele pot fi achiziţionate începând cu data de 31 martie de la Shto College Bar, preţul unui bilet fiind de 10 lei achizitionat în avans sau cu Studcard/Omnipass şi 15 lei în seara evenimentului.

Tudor Perian

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

Mobilier Dormitor pentru bugetul tau.

Afla mai multe despre Vlad Tepes.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook