Sa inceapa destresarea, zic!

Scris de  Mai 20, 2014

Trei studenţi de la secţia Publicitate au început implementarea unei campanii de informare şi promovare a activităţilor de reducere a stresului la tinerii din Cluj-Napoca.


Campania este adresată liceenilor şi studenţilor din Cluj-Napoca şi vizează stresul tipic perioadei de adolescenţă, apărut de cele mai multe ori din cauza necesităţii de adaptare la noi medii sau din pricina unui stil de viaţă haotic. Campania a debutat săptămâna aceasta cu distribuirea unor print-uri pe care se regăsesc informatii utile despre modalităţi de a reduce stresul, prezentate într-o manieră amuzantă. Împărţirea a avut loc în puncte "cheie" ale oraşului, precum în staţiile de autobuz, în apropierea şcolilor şi a facultăţilor sau în apropierea cafenelelor şi a locurilor de socializare îndrăgite de tineri.

 

 

Derularea campaniei va continua cu un workshop de management al stresului destinat aceluiaşi grup ţintă, având ca invitat pe psihologul si psihoterapeutul Adelina Mureşan (21 mai, 2014, la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, ora 20.00, sala III/2.) 

 

 

Ideea campaniei a luat formă în urma unei teme primite de 3 studenţi de la departamentul de comunicare (secţia de Publicitate) a Universităţii Babeş Bolyai, prin care li s-a cerut să studieze o problemă socială şi să implementeze o campanie în această privinţă.

 

 

Aceştia au creat şi o pagină de facebook unde se pot găsi informaţii suplimentare legate de viitorul campaniei sau de problema abordată: http://facebook.com/destresare

Bianca Gângă

Content Writer la Campuscluj.ro şi mândră de asta. Blogger ocazional şi şoricel de bibliotecă. Rockoholic, coffeeholic, chocoholic, funholic şi pasăre de noapte.

Website arylequine.wordpress.com

1 comentariu

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.