Interviu cu Alina Ceusan: Despre studentie, blog si personal branding

Scris de 

Alina Ceușan. Studentă la facultatea de Comunicare din Cluj, blogger cu peste 30.000 de fani pe pagina de Facebook, câștigătoarea titlului de Miss Târgu Mureș în anul 2009, câștigătoarea premiului ”People's Choice Award” la Digital Divas 2013, pasionată de modă și de frumusețe, Alina este un exemplu de personal branding pe acest segment. Cum a ajuns atât de cunoscută și cine este persoana din spatele numelui, asta am încercat să aflu pentru voi.

1. Ești una dintre cele mai citite bloggerițe din România. Cum reușești să îți ții aproape cititorii?

Modalitatea principală de a-mi menține cititorii este sinceritatea, nu am pus absolut nimic pe blog din ceea ce nu-mi place. Mi s-au propus colaborări pe care nu le-am acceptat din motiv de necompatibilitate cu publicul, cu stilul de scris și așa mai departe. De obicei îmi place să iau conceptul de la client și să îl transform în așa fel încât să devină o poveste frumoasă, pentru că cititorii pentru asta vin, pentru poveste. Menținerea cititorilor este o problemă cu care se confruntă majoritatea bloggerilor, mai ales bloggerii de fashion. Din punctul meu de vedere, am încercat să mulțumesc pe toată lumea. Am mers și pe articole de ținute, și despre viața personală, despre ceea ce mi se întâmplă, Practic, blogul a devenit un fel de serial și cred că asta atrage.

 

2. Știu că ai pornit blogul ca o temă pentru facultate. Te așteptai să devină atât de cunoscut?

Am fost suprinsă la început, pentru că nu știam ce înseamnă 3000 de vizualizări pe zi, la momentul examenului. Și profesorul mi-a zis că pot să fac bani din treaba asta. Într-un fel sau altul, îmi doream să am blog, dar nu mă gândeam că aș putea scrie astfel. Dar practic, înainte de această temă de la facultate, aveam două prietene din Mureș care îmi tot ziceau ”Alina, ai atâtea poze tari, pune-le pe un blog”, și nu am decât să le mulțumesc și lor, pentru că m-au încurajat.

 

3. În ce mod ai făcut ca numele tău să devină un brand atât de cunoscut în Cluj? Care e ”rețeta succesului”, să zic așa?

Mă bucur că a devenit un brand, deși nu îl văd neapărat așa, deoarece nu promovez un produs. Dar cred că aș putea corela întrebarea ta foarte ușor cu seara în care trebuia să mă decid pentru un nume. Și aveam o listă cu tot felul de cuvinte care mi-ar fi plăcut mie sau erau legate de viața mea și de ceea ce-mi place, pentru a decide care va ajunge titlu de blog. Și dat fiind faptul că examenul era atât de aproape, adică mâine, cum ar veni, am făcut o postare și am zis să-l las așa, Blog Alina Ceușan, știu că e sec, asta este, și am să văd eu, poate îi schimb numele pe parcurs. Și nu l-am schimbat, pentru că ori de câte ori am încercat să-mi întreb cititoarele ce nume ar trebui să-i pun, au spus că nu, acesta este perfect, și a trebuit să rămână. 

 

575224 431195413663990 118352511 n

 

4. În ce măsură te-au ajutat cursurile de la facultate pentru a te promova?

Am anumiți profesori preferați, care într-adevăr m-au influențat, care mă susțin în ceea ce fac, și cu care am să lucrez și la lucrarea de diplomă, care va fi pe aceeași temă, de personal branding. Îmi pare rău că anii ăștia de facultate au trecut atât de repede, și probabil nu am fost prezentă peste tot pe unde trebuia să fiu, dar într-adevăr am învățat foarte mult din experiențele de PR la club, la salon, și din blog. La școală pot să zic că mi-au plăcut foarte mult proiectele practice, în care într-adevăr îmi puteam dovedi calitățile, că toată lumea știe că nu mă mai puteam opri din vorbit, și acolo mă descurcam cel mai bine. După cum ziceam, îmi pare rău că trebuie să părăsesc facultatea, asta după doar 3 ani, pentru că mi-aș fi dorit să fie în Cluj un curs de master care să mă intereseze, dar nu vreau nici PR, nici publicitate pe fashion, ci styling, și nu este așa ceva în Cluj. 

 

5. Cum a fost primul an de facultate? 

Prima oară când am văzut orarul, sincer, m-am uitat peste el și am rămas uimită. Noi la liceu aveam orele de la 8, și îmi ziceam că la facultate aș da orice să am orele măcar de la 9-10. Am văzut că aveam ore de la 8 dimineața la 8 seara și mă întrebam ce fac ăștia cu noi, cât ne țin aici (!) Facultatea e o schimbare foarte mare. Adică ei te iau de la nivelul de licean, unde ai fost mereu cocoloșit, deși probabil nu îți dai seama, și de cele mai multe ori nu ești pregătit pentru o asemenea schimbare. Dar primii ani de facultate au fost faini, am cunoscut multă lume, mi-am făcut prieteni buni, mi s-au părut super interesante și cursurile pe care le aveam, și în sfârșit puteam renunța la materiile care nu mă interesau.

 

6. Cum a început colaborarea ta cu Club Midi?

Colaborarea cu Midi era în stand-by de când eram eu la sfârșitul clasei a 12-a, din vacanța de vară, pentru că aveam un prieten care lucra în acel moment la Midi, ca PR, și tot îmi spunea ”Am un job care o să îți placă, atunci când vii la Cluj, ți se potrivește perfect”. Și când am ajuns la Cluj, am mers la una dintre petrecerile tematice de joi, la Retro Party, împreună cu Mihai, l-am cunoscut acolo pe Sorin Tomoioagă, am discutat cu el, am venit la prima ședință și de atunci.. lucrez la club.

1011371 690791750937132 1681488837 n

 

7. Încă ești studentă. Cum ai reușit să împaci facultatea cu traseul tău profesional?

Orarul e deosebit de important pentru mine și am realizat de pe la mijlocul facultății că ai nevoie de o agendă, să-ți notezi în fiecare zi de la cât ai ora respectivă, de la cât ai seminarul, de câte prezențe ai nevoie, și așa mai departe. Iar dacă nu îți faci un calcul concret, ai să ajungi să nu mai ai nicio idee la care curs ai mers, cu ce grupă, etc. Reușesc să jonglez foarte bine între cele 3, viața personală, blog și facultate, pentru că merg la facultate când e de mers, viața personală continuă în mod normal, și blogul vine și el de la sine, fiind vorba până la urmă de un blog de lifestyle, nu poți să zici că-i de beauty, că-i de fashion, fac și tutoriale, scriu și despre modă, și despre mine. Oricum, se știe că facultatea de Comunicare este lejeră și îți oferă destul timp liber, și reușești să le împaci pe toate. Trebuie să vrei, asta e important.

 

8. În ce relații ești cu celelalte bloggerițe din țară?

Eu nu invidiez pe nimeni, sper că lucrul ăsta este valabil și invers. Trebuie să îți dai seama de calitățile tale, să te promovezi cum știi tu și să nu încerci să imiți pe nimeni. Probabil că ăsta e și motivul pentru care nu prea citesc bloguri, citesc doar ce îmi pică în feed. În rest, ne înțelegem foarte bine. Suntem în Cluj vreo 4,5 bloggerițe care am format și grupul ăsta, care o să mergem într-un mini turneu, ca să zic așa, cu conceptul Fashionality, unde vom vorbi despre fashion, personal branding, ținute, garderobă, despre tot ce vreți voi. Conceptul ăsta a fost foarte bine primit de bloggeri, dar și de către fanele de pretutindeni, care ne tot întreabă când ajungem la Iași, Timișoara etc. Și atunci cred că ar fi o oportunitate foarte bună să călătorim mai mult și să ne cunoaștem cititoarele.

 

9. Ce a însemnat pentru tine premiul ”People's Choice Award” la Digital Divas?

Totul, nu? Chiar nu mă așteptam, mai ales pentru că nu am făcut o campanie pentru a fi votată, am avut un singur cover și două remindere pe blog și cam atât. Eu am participat pentru prima oară la acest eveniment și eram într-o lume complet nouă, am avut foarte multe de învățat de la personalitățile prezente acolo, începând de la Alina și Diana (n.r. Absolutely Fabulous), la Andreea Esca, la Ivan Rodic, deci oameni care merită urmăriți, de la care ai ce învăța. Ca și blogger, deși nu îți dai seama, seminariile contează extrem de mult. Trebuie să apreciezi efortul acestor persoane de a veni și de a-ți expune toate lucrurile astea într-un slide, puse cap la cap, și faptul că îți răspund la orice întrebare. Trebuie să învețe lumea să treacă de paravanul acesta expus pe bloguri, pentru că, vrei nu vrei, fashion-ul este o lume în care te expui și trebuie să ai mare grijă, pentru că în spate sunt multe tăișuri.

 

10. Popularitatea ta a crescut considerabil datorită blogului și au apărut și așa zișii ”hateri”, care îți comentează fiecare mișcare. Te afectează acest lucru?

Sunt zile în care mă trezesc la 7 dimineața, că am o grămadă de lucruri de făcut, afară plouă, probabil că nu mai am cafea, și toate lucrurile mi-au mers prost și atunci probabil că un comentariu de genul mă afectează, dar trebuie să mergi mai departe. În general nu mă afectează, dar dacă există un eveniment în viața mea personală sau în familie care mă face să am o altă perspectivă asupra lucrurilor, atunci probabil că și comentariile astea au un alt ecou asupra mea. Dar de cele mai multe ori nu-i bag în seamă. Adică dacă tu vrei să faci ceva mai bun pentru Clujul ăsta, ca și blogger, pentru țara asta, scrie în română și ignoră haterii!

 

993513 680706075279033 1965782004 n

 

11. Care sunt sursele tale de inspirație?

Ceea ce mă înconjoară, pur și simplu. Am avut, într-adevăr, perioade în care mă inspiram de pe Chictopia, atunci când eram încă la început, și asta m-a ajutat să prind curaj, să experimentez. În general încerc să stau cu ochii pe ce se întâmplă în domeniu, pentru că încercăm și noi în Cluj să aducem la suprafață ceea ce înseamnă streetstyle-ul, datorită faptului că în Cluj există oameni de calitate și care știu să se îmbrace, dar au nevoie de un imbold, pentru că dacă nu noi, blogerii, facem asta, atunci cine?

 

12. Ce haine/ trenduri nu ai purta niciodată?

Pantofii cu talpă groasă – cei ortopedici, niciodată nu i-aș purta; m-am săturat și de dungi, sincer; probabil ar mai fi și pantofii transparenți, care sunt acum foarte populari. Adică e bine să încerci lucruri noi, să ieși din tipare, dar să te și prindă bine. Și în materie de coafuri, ar fi părul scurt, cu siguranță. Mi se pare că fetele ar trebui să aibă părul lung, pentru că inspiră feminitate. Știu multe persoane cărora le stă bine cu părul scurt, și nu le-aș vedea cu altă coafură, dar eu nu aș purta.

 

13. Care sunt planurile tale de viitor?

Cu siguranță masterul de styling (la Londra sau la Milano), despre care am discutat mai în detaliu cu Lucian Broscățean, lui îi cer indicații de câte ori sunt în impas, și știu că orice l-aș întreba îmi va da un răspuns general valabil. Și mi-aș dori să scriu la o revistă. Să scriu, nu doar să fac colaje cu prezentările de modă.


14. La ce revistă de modă din România ai vrea să lucrezi? De ce?

Elle. Nu are rost să sar mai departe și să zic Vogue sau... Deși, bineînțeles, acesta este un fel de fashion dream pentru cei din industria modei. Dar în România sigur aș vrea să lucrez pentru Elle, revistă la care plănuiesc să aplic pentru un internship.

 

482831 633832293299745 1247301396 n

 

15. Ce le-ai recomanda bloggerilor începători?

Cred că trebuie să ai încredere în tine și să faci pe toată lumea să înțeleagă că asta este ceea ce vrei tu să faci. Ei trebuie să înțeleagă că ești pasionată de acest lucru, iar tu le arăți asta prin a te îmbrăca bine tot timpul, a te îngriji constant. Mai departe, bineînțeles, basic-ul pe care îl recomand tuturor, indiferent că vor sau nu să facă o carieră în blogosfera românească, e să își facă aceste conturi, esențiale zic eu, pe Chictopia și pe Lookbook. De asemenea, nu te bagă nimeni în seamă dacă nu ai poze de calitate și asta am învățat-o, bineînțeles, pe pielea mea. Trebuie să ai la început și o persoană care să îți dea un feedback, cum ar fi opțiunea de pe Wordpress de a trimite articolul unei alte persoane înainte de a-l publica. Trebuie să îți dai seama ce blog vrei să ai, dacă vrei să scrii despre make-up, fashion sau altceva. Și să aduci ceva nou, pentru că altfel.. e plin de bloguri. Program, un pic de organizare și unicitate. Asta este foarte important.

 

Sursa foto: Pagina de Facebook Blog Alina Ceușan

Isabela Latiș

Absolventă a facultății de Jurnalism, content writer la CampusCluj.ro, pasionată de fashion, publicitate și mediul online. Ador călătoriile, fotografia și cărțile bune.

Website www.bloggerissa.com

23 comentarii

 • dia
  Link la comentariu dia Joi, 07 Septembrie 2017 12:24

  Are un blog foarte bun!

 • lut
  Link la comentariu lut Duminică, 15 Mai 2016 18:25

  Câti barbati toaca parasuta asta pe saptamâna ?
  Dar la 70 de ani, câti va toca ?

 • Anca tahirova
  Link la comentariu Anca tahirova Vineri, 05 Iunie 2015 17:18

  Daca i-ar pasa atat de mult de cititorii ei,ar raspunde si la intrebari.

 • Ephedra
  Link la comentariu Ephedra Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015 02:43

  Fetita asta nu are nici o legatura cu moda, ci doar se maimuteaza pe blog in tot felul de carpite, fara sa aduca nimic original. Pizipoanca in toata regula, dar cu pretentii artistice.

 • O cititoare
  Link la comentariu O cititoare Marți, 07 Octombrie 2014 02:13

  Presupun ca voi astia "fashionistii" care o injurati/ barfiti si asa mai departe sunteti vecini/ fosti colegi/ sau alte personaje care aveti/ ati avut o oarecare tangeta cu fata asta pe care o invidiati sau nu o suportati pentru ca ea a reusit sa faca ce ii place in viata si are succes...iar voi sunteti niste romani obositi care nu stiti decat sa latrati! Altfel nu-mi explic de ce ati vorbi asa urat despre ea. Ba ca se imbraca din mall, ba ca are iubit cu bani.. Sau altul caruia i se pare ca nu ar avea ce sa caute la Elle... pai bai nenica Alina evolueaza sper deosebire de voi care tot pe scaun in fata PC-ului suneteti!!! voi ganditi ce scrieti aici? Nu vi se pare ca sunteti ffff ridicoli?

  Alina draga, nu baga in seama aceste mesaje venite din partea unor minti inguste! Iti doresc mult succes in cotinuare!

 • ofhata
  Link la comentariu ofhata Sâmbătă, 19 Aprilie 2014 13:10

  tipa are stil. asta e motivul pentru care o citesc. nu pentru ca are like-uri si nici pentru ca are bani sau iubit care o intretine sau mai stiu eu ce... ci pentru ca imi place moda si chiar ma pot inspira din tinutele ei... are un stil tineresc, potrivit varstei ei ( nu "pentru fetitele la pubertate" cum a spus cineva ) . sau cum spunea cineva ca are doar haine din mall.. pai si eu tot din mall imi iau haine...adica, unde e problema? din blogul ei femeile interesate de fashion/beauty se pot inspira sa isi gandeasca tinute(cu hainele lor DIN MALL, ca de unde sa isi cumpere. doar nu ne-om face toti pe comanda sau..? ma rog)... si in fine, daca stai sa te gandesti, are haine destul de deosebite, in niciun caz nu pot sa spun ca are tinute comune... nu ii copiez stilul sau ceva. pur si simplu il consider o sursa de inspiratie. si ma bucur sa vad ca avem si in Romania cateva modele de fashion/beauty. sincer nu stiu cate femei din Romania chiar au si STIU SA PREZINTE un stil vestimentar la nivelul ei... ca daca ma uit chiar si la vedetele noastre, in afara de Andreea Raicu si Antonia, nu mai stiu vreuna care sa se imbrace intr-adevar cu stil... in fine, nu vad ce ar mai fi de spus... haterilor, nu va place stilul ei, nu o cititi! nu va obliga nimeni

 • Gh A
  Link la comentariu Gh A Sâmbătă, 01 Martie 2014 16:13

  wow, Cat iti ia sa gandesti ca cele mai multe persoane pe lumea asta sunt femei , 6 la 1 barbat este procentul.Si cum femeilor le place moda , narcisismul si centrul atentie(referitor la acest blog) combinat cu placerea de a sta in fata calculatorului (referitor la alte bloguri) e perfect normal ca in spatele celor mai de succes bloguri sa fie femei .

 • No Name
  Link la comentariu No Name Marți, 24 Septembrie 2013 10:33

  Haha, haios, cu interviul asta nu se lauda ????
  http://www.gazetadecluj.ro/stiri-cluj-interviu/58250/
  Cum puteti sa promovati o panarama de genul acuma serios?????????????????????

 • Personajul obiectiv
  Link la comentariu Personajul obiectiv Sâmbătă, 21 Septembrie 2013 12:58

  Frate, e penibil. E normal sa te astepti la atatia hateri cand ajungi sa fii cunoscut, ca asa este mereu. Dar ea e genul care si atrage hateri prin atitudinea prosteasca. Nu toti care se iau de ea sunt invidiosi, cum presupun multi, ci spun ce simt. Eu personal, cred ca are articole bunicele, scrie frumos si stie sa atraga, dar la capitolul ,,fashion", care ar trebui sa fie nisa ei, nu are nici o treaba. Ea nu e genul care scrie la Elle, e genul care scrie la ,,Cool girl", adica se adreseaza mai mult unui public de fetite ajunse la pubertate... cel mult! Comparand cu fashionistele de afara, care au haine originale samd (sau de ce nu, cu fetele de la Absolutely fabulous), Alina este, scuzati expresia, un cacat. Poarta numai haine din mall, fara a adauga nimic original. Are noroc ca are iubit care o aranjeaza mereu si ca ii da bani. Eu personal, citesc blogul ei de mult, de pe la inceput si inainte sa fie cu Raul si am observat ca nu avea nimic, nici masina, nici telefon, haine din sh... NIMIC! Mi se pare foarte snoaba si laudaroasa. E penibil sa-ti faci poze la orice ti-ai luat si sa pui pe instagram... In plus, tactica ei a fost usoara, a cumparat likeuri la greu, lumea a continuat sa dea like in continuare (ca nah, tipa are multe likeuri, dau si altii involuntar) si mai si posteaza poze cu ea cu tatele goale, bluze transparente si fara sutien (ceea ce e odios din punctul meu de vedere... e acceptabil pe runway, atat). Daca avea poze cu haine pana in gat, nu mai era la fel de cunoscuta, evident... Nu uit nici acum cum printre primele ei posturi a existat si o poza cu ea schimbandu-se, unde i se vedeau sanii... In prezent sunt mai multe... Bravo ei, macar stie sa se foloseasca de ce are pentru a obtine ce vrea. Atat.

 • Ghita Ciobanul de la Vodafone
  Link la comentariu Ghita Ciobanul de la Vodafone Miercuri, 18 Septembrie 2013 12:28

  Ce buna e colegutza

 • hater onanist
  Link la comentariu hater onanist Miercuri, 18 Septembrie 2013 12:25

  @babe in the city

  Nu trebuie sa fii fizician sa-ti dai seama ca tipa are succes pe nisa ei iar faptul ca are atat de multi hateri imi confirma asta. Voi nu intelegeti un lucru, pe mine ma doare in fund ca e Cuesan, Marian sau cacalan. Pe mine ma deranjeaza doar faptul ca injurati si barfiti aiurea oameni care au reusit ceva in nisa lor. Fie ca scrie despre haine, mancare, melci zburatori sau ozn.

 • babe in the big city
  Link la comentariu babe in the big city Miercuri, 18 Septembrie 2013 12:12

  @ hater onanist: Stii tu ce inseamna succes?

 • aha
  Link la comentariu aha Miercuri, 18 Septembrie 2013 12:11

  Stai tu linistit ca nu trag cu o vanzatoare ;) Invidioasa nu sunt,si nu, NU imi convine sa vad labe triste mega promovate de genul, care sunt puse in evidenta pentru un mare cacat, care bat joc de propria limba, ca nu e demn de invidie si arata o lume falsa pentru tinerii de azi ;)

 • hater onanist
  Link la comentariu hater onanist Miercuri, 18 Septembrie 2013 12:01

  Ma deranjeaza faptul ca in Romania cand cineva are succes se gasesc alti 1000 se manance cacat. Ce daca are prieten cu bani? Ti-e ciuda ca tu ti-o tragi cu o vanzatoare? Daca nu era asta era cu altul. Ce daca scrie despre haine si oricine poate sa o faca? Mai sunt alte 1000 de bloguri de fashion si adunate nu au traficul ei poate. Asta ma deranjeaza : ca vorbiti cacat din invidie si prostie. Nu iti convine vezi iti de treaba ta si nu comenta aiurea.

 • aha
  Link la comentariu aha Miercuri, 18 Septembrie 2013 09:25

  Onanistul lui peste, de unde stii ca nu lucrez? Sau nu am un job la care am visat? Daca te intereseaza, lucrez in domeniul design/ arte/ web si stiu despre ce vorbesc....ce face gagica asta e cacat pe bat, de aia ma intristeaza ca multimea, ca si tu habar nu ai cu ce se mananca lucrurile astea. Romani, care v-ati trezit din cocalarism si ieftineala va credeti fashion guru....

 • Nina
  Link la comentariu Nina Miercuri, 18 Septembrie 2013 00:59

  multe fete care-ti citesc blogul doar viseaza la lucrurile pe care le scrii/cumperi. multe dintre noi nu si-ar permite asa cumparaturi si haine si chestii...

 • didi
  Link la comentariu didi Miercuri, 18 Septembrie 2013 00:11

  e frumos cand esti sponsorizata! Fata asta e disperata dupa bani, orice reclama la ea pe blog costa minim 100 euro:)) hello, e AC :)))
  mare diva se vede saraca

 • Bee
  Link la comentariu Bee Marți, 17 Septembrie 2013 21:54

  @hater onanist: Poate că sunt mulţi hateri fără motiv (aparent), dar în multe cazuri au dreptate.
  Isabela, articolul e foarte fain scris. Felicitările mele.

 • hater onanist
  Link la comentariu hater onanist Marți, 17 Septembrie 2013 21:35

  Cati hateri pot sa mai exista in lumea asta OMG :) Frate, in loc sa mancati cacat si sa-i injurati pe toti care au reusit ceva in viata, mai bine ati pune mana sa munciti. Probabil sunteti niste bloggeri wanna be dar care nu va baga nimeni in seama si va luati de toti care au succes.

  You people make me sick!

 • mhm
  Link la comentariu mhm Marți, 17 Septembrie 2013 19:50

  :)) sunt de acord cu primul comentariu. Daca nu era "sponsorizata" de logodnic, ar fi fost cu totul altfel, exact cum era la inceputurile blogului. Kitch.

 • aha
  Link la comentariu aha Marți, 17 Septembrie 2013 18:41

  Cica visezi la Elle, Vogue...Wakie wakie! Chiar super departe stai tu de moda! Crezi ca uitand la Fashion Police pe ceva canal de cacat te face desteapta? Ce este creativ in blogul tau? Te consideri creativa? Cred ca deja la multa lume internetul e cel mai bun prieten, nu tu ai descoperit gaura la macaroana, si sa refolosesti poze de pe net si scriind INCORECT despre ceva tinute de cacat te face asa zisa " artista" ? Fashion :)) Ma faci sa rad, si cred ca nu numai pe mine. Mare noroc ai ca cineva iti plateste pentru hainele tale de cacat, ca daca nu era el, tot ceva pitipoanca ieftina din Tg. Mures ai fi ramas. Un sfat: sa nu uiti de unde ai venit ;) Be that kind of person that you would like to meet. You are not one of them, asta ii cert. Eu zic sa mai inveti sau apuca-te de altceva. Pacat ca multi nu stiu ca defapt blogul tau e un cacat, si mi mila de fete si de fagoti care au descoperit "fashion" in 2013, care te sustin.

 • G1
  Link la comentariu G1 Marți, 17 Septembrie 2013 17:50

  Sincer, nu arati nimic nou....si mai ai multe de invatat! Ce faci tu, nu e mare lucru....scurt : SLAB

 • Ioana
  Link la comentariu Ioana Marți, 17 Septembrie 2013 16:22

  În primul rând pe Lucian îl cheamă Broscățean, fără "u" la sfârșit! Bine că știi să scrii corect Elle! :))))) Doamne ferește! Oameni care își imaginează vreo secundă că au ce căuta în modă doar pentru că știu să combine haine din mall. Te-au executat deja majoritatea fashion editorilor de la revistele din Romania (dacă nu ai citit comentariile, îți transmit pe această cale). Oameni ca Maurice Munteanu, Buta sau Roxana Voloșeniuc te-ar devora cu extensii cu tot. Habar n-ai ce e moda. Știi doar adrese la magazine și prețurile la aparițiile recente!

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook