Joburi de top in IT pe platforma Smartdreamers in august

Scris de  Aug 11, 2014

Cum lucrurile bune încep întotdeauna de luni, asta facem și noi azi: ne uităm ce joburi noi în IT au mai fost postate pe platforma SmartDreamers și aplicăm acolo unde credem că ne potrivim.

În București, cunoscuta companie BitDefender pune la bătaie o poziție interesantă, cea de Web Developer – Online Team. PHP, JavaScript, SQL, HTML, CSS, îți sună cunoscute? Dacă ai și 2 ani experiență în web development, atunci avem un pont pentru tine: salariul e competitiv și ai acces la diverse forme de relaxare, cum ar fi piscina, Wii, darts, foosball. Profită!

 

Clujul nu lipsește nici din acest top. În condițiile în care și candidații din acest oraș sunt unii dintre cei mai activi, ne-am gândit să prezentăm oferta celor de la SIEMENS, mai exact job-ul de Junior ABAP Developer. Cerințele sunt foarte accesibile și tot ce trebuie să ai pentru a-ți începe cariera la o companie cu un așa renume sunt cunoștințe de bază de HTML, HTML5, JavaScript și CSS. Te diferențiezi de ceilalți aspiranți dacă știi cu ce se mănâncă software testing-ul și cunoști bine fie engleza, fie germana.

 

Și iQuest testează interesul clujenilor și al brașovenilor, prin job-ul de Selenium Test Engineer. Ce vei face? Test, test, test. Dacă e ceea ce îți place, atunci mai trebuie să știi că e nevoie să fii familiar cu Eclipse și HTML și că celebrul JavaScript reprezintă un avantaj. În rest, abilitățile tale de Selenium Webdriver (2x) cu Java Backround și Test NG sunt un must. Nu uita: Ai șanse mari să faci training și chiar să muncești dincolo de granițele țării, dacă asta îți dorești. Cursurile de germană și engleză vin „la pachet” cu beneficiile salariale pe care iQuest ți le oferă.

 

Ajungem și în Timișoara dar fără să părăsim de tot Ardealul. Asta pentru că Visma oferă, în Timişoara şi în Sibiu, programe Trainee. Sunt 10 poziții disponibile, împărțite în felul următor: 6 tineri cu aspirații pentru .NET / C# din Timișoara, 2 din Sibiu. Celelalte 2 poziții se adresează tot timișorenilor, însă celor interesați de QA-Testing. Programul durează 6 luni, programul e flexibil și ulterior, dacă dovedeşti că eşti bun, te poți angaja full time.

 

„Lucrez la Ubisoft!”. Cum ar suna fraza aceasta spusă de tine? Dacă răspunsul este „excelent”, atunci aruncă un ochi peste poziția lor, cea de Linux Systems Administrator! Job-ul e în București și presupune 4 ani de experiență pe partea de administrare rețea. În cei 4 ani trebuie să fi dobândit excelente abilități în limbaje de programare precum Python, Perl, Bash etc. Sigur, switch-urile, routerele și echipamentele Cisco n-ar trebui să aibă secrete pentru tine.

 

Dell, cea care a început ultimul top al nostru din IT, se dovedește a fi din nou foarte activă în piața muncii. București, Arad, Brașov, Cluj, Iași, Ploiești, Sibiu, Timișoara, pentru toate aceste orașe este nevoie de un Storage Services Sr. Advisor smart, cu 3 ani experiență în suportul tehnic și administrativ. EMC, NetApp, Brocade și Cisco îți sună cunoscut? Dacă da, aruncă o privire să afli şi celelalte cerinţe și aplică!

 

În încheiere, îți reamintim că pe smartdreamers.com vei avea mereu și alte opțiuni. Succes la aplicări! Îți ținem pumnii strânși!

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.