Cumpara produse fabricate in Romania si ajuti la crearea de noi locuri de munca

Scris de  Noi 04, 2014

Una dintre marile probleme ale tinerilor din Romania este gasirea unui loc de munca. Chiar si cei ce reusesc sa termine o facultate cu rezultate foarte bune intampina astfel de greutati la terminarea studiilor. Stim cu totii ca cei ce conduc aceasta tara ar trebui sa creeze mediul pentru aducea unor noi investitori dar poate si noi, studentii am putea sa facem ceva.

Te gandesti tu oare cand esti la cumparaturi unde sunt fabricate produsele pe care le cumperi? Daca ai sti, ar conta? Poate ca daca am cumpara produse create sau fabricate in Romania am ajuta companii care nu merg foarte bine sa isi dezvolte afacerile si sa angajeze mai mult oameni.

 

Fiecare dintre noi stie ca in orasul natal sau in orasul in care studiaza exista o industire, o fabrica sau mai multe care produc produse lactate, mobila, componente auto, etc. Impreuna putem contibui la cresterea vanzarilor fabricilor  din orasul in care traiam prin cumpararea proprie a produselor si sfatuirea prietenilor sa realizeze acelasi lucru.

 

Aceasta a fost si ideea unor tineri din Romania care, inspirati de multe miscari asemanatoare din alte tari europene si chiar de oameni pe care i-au intalnit care incurajeaza, sustin si cumpara doar produse fabricate in tara lor, au decis sa realizeze www.fabricatinro.ro.

 

Unii dintre noi stiu ca la nivel national, in diferite orase din tara exista companii cu o istorie lunga si care fac produse romanesti de calitate superioara, iar daca alegi in continuare sa le cumperi compania va ramane vie si daca cererea creste cu siguranta va fi nevoita sa isi mareasca capacitatea de productie pentru a acoperi cererea.

 

Cand o companie isi mareste capacitatea de productie automat se mai creeaza in plus cateva locuri de munca si cine stie, poate il vei ocupa tu.

 

Sursa foto : denisuca.com

Adm

The Big Boss

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.