S-a lansat Start Jobs cea mai noua platforma de recrutare - Pentru oameni si oportunitati

Scris de  Mar 18, 2015

Specialiștii pieței locurilor de muncă estimează în următorii ani o creștere a numărului interviurilor pentru angajare datorită creșterii joburilor part-time, a scurtării perioadei de angajare și a freelancerilor din ce în ce mai raspândiți. Așadar importanța comunicării eficiente devine din ce în ce mai evidentă.

 

Acest lucru necesită o regândire a modului de organizare a primului interviu cât și acordarea unei mai mari atenții experienței ambelor parți, interviul putand fi organizat ca parte a unui proces de recrutare eficient și corect.

Platforma StartJobs.ro combină video interviuri, video conferințe, cursuri live sau înregistrate, într-o platformă inovatoare, prietenoasă și ușor de utilizat. Video-interviul ar trebui să fie eficient dar și distractiv atât pentru angajator cât și pentru potențialul angajat. Prin Video interviurile Start Jobs, se adaugă personalitate CV-ului dar se va face și o preselecție a celui mai bun candidat direct în fața angajatorului, indiferent de distanța fizică dintre cei doi.

 

Misiunea - StartJobs.ro :

Fiind o platformă lansată în 2015, inovația va fi acel ceva ce ne împinge înainte și totodată acel ceva ce ne va face speciali. Vom susține întotdeauna o politica bazată pe meritocrație, militând în permanență pentru răsplata corectă a performanțelor și a abilităților fiecăruia. Vom arăta prin Start Jobs că piața locurilor de muncă poate ascunde oricând oportunități extraordinare pentru cei valoroși.

 

Piața locurilor de muncă a evoluat, oamenii asteaptându-se la mai mult control, la mai multe perspective și evident la joburi mai bine plătite. Așadar am evoluat și noi, extinzându-ne obiectivele, ajungând să fim mai mult decât o simplă platformă de recrutări online.

 

La Start Jobs nu vindem locuri de muncă, ci promovăm ideea unor vieți mai bune, pentru că în viziunea nostră, un job presupune ceva mai mult decât un program 9:00 - 17:00. Un job este o experiență de viață prin care toți au ceva de învățat.

 

Un job reprezintă dorința unei vieți mai bune; o experiență ce duce spre posibilități mai bune, oportunități mai bune, relații mai bune, perspective mai bune - toate astea ducând într-un final spre îmbunătățirea calității vieții.

 

Asadar, mai simplu spus, misiunea noastră este aceea de a inspira oamenii si de ai ajuta să își construiască un viitor așa cum și-l doresc. Indivizibilitatea este una dintre principalele noastre valori și stim că vom reuși doar acționând împreună. Astfel suntem o echipă foarte motivată și unită atât în viziune cât și în acțiunile noastre.

 

Mai presus de noi, utilizatorii.

Seva platformei noastre, sunt utilizatorii ei și știm că fară ei nici noi nu am putea exista. motiv pentru care în permanență Start Jobs va măsura atât satisfacția, cât și loialitatea utilizatorilor, modelându-ne nevoilor acestora.

 

Fiecare decizie și acțiune este o oportunitate de a ne demonstra misiunea și integritatea colectivă. În acest spirit ne vom strădui să ne respectăm toate valorile. Nu vom tolera un comportament lipsit de etică și vom sprijini absolut toți utilizatorii, fie că sunt angajatori sau candidați clienți, în toate demersurile lor.

 

De ce Start Jobs?

- mii de joburi în Europa

- sute de angajatori internaționali

- video interviuri live

- video conferinte live

- video cursuri live sau preînregistrate

 

Start Jobs înseamnă excelență, Start Jobs înseamnă viziune, Start Jobs înseamnă competiție și succes ! Ne vom atinge cu adevarat potențialul atunci când vom demonstra tuturor că "doar bine" nu este suficient. Pentru a excela în fiecare zi vom aduce îmbunătățiri continue și vom pune în aplicare cele mai bune practici pentru îndeplinirea obiectivelor și recompensarea performanțelor. 

 

Așadar Start Jobs va fi în permanență locul unde prezentul și viitorul vor angrena idei, cunoștințe și experiențe pentru alimentarea unei nestăvilite puteri de creație ce poate schimba lumea.

 

Conectăm oameni și oportunități

Prin adevărata înțelegere a angajatorului cât și a angajatului ne asiguram ca ambele părți găsesc la noi exact acel ceva ce se potriveste nevoilor lor. Într-un final Start Jobs nu urmărește doar ocuparea locurilor de muncă și întotdeauna ne vom dori mai mult de atât. Vom continua să exploram noi frontiere ale online-ului, căutând să găsim persoana potrivită la locul potrivit, dar urmărind mai ales împlinirea adevăratului potențial al fiecărui utilizator.

 

La StartJobs.ro, credem într-o lume deschisă. În lumea noastră oportunitățile și posibilitățile sunt nenumărate - un nou început. o nouă carieră. o nouă provocare sau acea binevenită schimbare. - acestea fiind doar câteva dintre ideile pe care vrem să vă ajutăm să le explorați.

 

Start Jobs este pentru voi - Start Jobs este pentru noi - Start Jobs este aici pentru o lume mai bună - www.startjobs.ro

Ultima modificare Miercuri, 18 Martie 2015 19:58
Tudor Perian

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Espressor Manual Barista Max Breville

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.