Se fac angajari la fabrica Bosch de la Jucu. Joburi part time pentru studenti

Scris de  Apr 16, 2013

Ziua de marți aduce vești bune pentru cei interesați de un loc de muncă. Compania germană Bosch recrutează aproximativ 100 de oameni pentru fabrica de componente auto de la Jucu, judeţul Cluj, în cadrul unui târg de joburi organizat în această săptămână la Cluj-Napoca. Nemţii caută ingineri cu diferite specializări atât pentru producţie, cât şi pentru cercetare şi dezvoltare, personal din domeniul economic şi administrativ, persoane cu studii medii pentru activitatea de producţie, dar şi tineri cu potenţial, pe care să-i pregătească pentru o viitoare carieră de management.

Posturile disponibile sunt afişate pe site-ul companiei, la secţiunea cariere : http://www.bosch.com.ro/content/language1/html/2169.htm. Evenimentul se va desfăşura la Casa De Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, vineri 19 aprilie intre orele 10.00 si 19.00.

 

Pe lângă posibilitatea de a aplica direct în cadrul târgului şi de a vorbi faţă în faţă cu personalul de resurse umane al concernului german, în timpul acestui eveniment Bosch va organiza şi o serie de discuţii libere şi prezentări în cadrul cărora persoanele interesate pot afla detalii despre activitatea din noua fabrică, despre politicile de personal, dar şi despre munca de zi cu zi din diviziile de calitate, cercetare şi dezvoltare sau logistică.

 

“Bosch a început angajările încă din luna octombrie a anului trecut, dar până acum am recrutat personalul de specialitate, care avea nevoie de o perioadă de acomodare şi şcolarizare mai îndelungată, noii angajaţi fiind trimişi la training în mai multe fabrici Bosch din Europa. Acum începem recrutările pentru restul poziţiilor’’, a declarat Brigitte Eble, director general al Robert Bosch şi reprezentanta grupului Bosch în România. Bosch va deschide la Cluj atât un centru de cercetare şi dezvoltare, cât şi o unitate de producţie pentru industria auto.

 

În această vară, grupul Bosch va finaliza lucrările de construcţie pentru noua fabrică din Cluj destinată producţiei şi dezvoltării unităţilor electronice de comandă pentru industria auto, conform oficialilor Bosch, Până la finele anului, în jur de 325 de angajaţi îşi vor desfăşura activitatea în cadrul unităţii de la Cluj, iar în următorii ani locaţia va fi extinsă.

 

Într-o primă fază, cea de construcţie, investiţiile planificate se ridică la valoarea de 77 de milioane de euro, iar noul centru Bosch de la Jucu va avea o suprafaţă totală de circa 38.000 de metri pătraţi. Din punct de vedere organizaţional, acest nou centru va face parte din divizia Automotive Electronics, care produce unităţi electronice de comandă, semiconductori şi senzori pentru industria auto şi alte domenii. Divizia are 17 unităţi de producţie la nivel mondial şi un număr de aproximativ 20.000 de angajaţi.  

 

 

Sursa: adevarul.ro

Sursa foto: pv-magazine.com

Ultima modificare Marți, 16 Aprilie 2013 18:10
Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

1 comentariu

  • manciu adela
    Link la comentariu manciu adela Marți, 17 Iunie 2014 17:15

    Asi dori un loc de munca la bosch jucu urgent.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook