Joburi de stewardese cu salarii de 1500 de euro

Scris de  Apr 18, 2013

Vești bune pentru studente, de data aceasta. Dacă sunteți interesate de un job care să fie bine plătit, Oman Air este soluția. Oman Air, compania aeriană naţională a statului arab Oman, recrutează însoţitoare de zbor din România. Dacă răspunzi exigenţelor angajatorilor pentru acest post, te poţi întâlni cu recrutorii care selectează candidatele potrivite pentru acest post.

Oman Air angajează însoţitoare de zbor pe care le plăteşte cu până la 1.500 de euro pe lună.

 

O firmă de recrutare din Cluj caută în această perioadă 40 de însoţitoare de zbor pentru compania aeriană Oman Air. Te califici pentru acest post dacă ai minimum 21 de ani, ai cel puţin 1,57 de metri, ai absolvit cel puţin liceul, ai cunoştinţe de limba egleză, ai înfăţişare plăcută şi poţi înota 50 de metri liber.  

 

Angajatorii ofertează candidatele interesate de acest post cu salarii nete lunare cuprinse între 1.350 de euro şi 1.500 de euro, cazare, bilete de avion, uniforme şi training-uri gratuite. Angajatorul mai ofertează candidatele cu asigurare medicală şi contracte de muncă pe o perioadă de doi ani, cu posibilitate de prelungire.  

 

Dacă întruniţi aceste criterii de eligibilitate, puteţi trimite candidatura aici până pe 13 mai.

 

 

Sursa: economica.net

Sursa foto: realitatea.net

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

masuta de cafea din sticla

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.