Nu rata Targul de Cariere - Global care va tine 2 zile!

Scris de  Oct 24, 2017

Târgul de Cariere Cluj - Global își deschide porțile azi și mâine, 24-25 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, unde peste 80 de companii și organizații oferă oportunități de carieră celor care vor să facă următorul pas în viața lor profesională. La această ediție vor fi prezente companii din toate domeniile de activitate, de la inginerie la IT, retail, call center, financiar, până la automotive sau industria farmaceutică, transport, energie sau HoReCa.

 

Bosch România angajează ingineri și working student în domeniul tehnic. Genpact are 100 de posturi libere în Cluj, iar Steelcase are deschise 30 de poziții (vorbitori de limba franceză sau germană, în domenii ca IT, inginerie, design, financiar, administrativ, HR, marketing, sales). Aceeași companie oferă programe de internship pentru studenți.

 

Welocalize angajează IT Support Engineers (trei ani de experiență), Project manageri și Talent Finding Admin. "Avem nevoie de persoane talentate, cu abilități excelente de comunicare, abilități de prioritizare și de gestionare a timpului, soluții de rezolvare a problemelor", arată reprezentanții companiei. De asemenea, Jac Travel caută viitori colegi pentru Call-Center, IT, Financiar, HR, Content sau Servicii Clienți.

 

Printre angajatorii care vin marți și miercuri la Sala Polivalentă se numără Bombardier, Emerson, Genpact, Lidl, Purolite, Star Transmission, Steelcase, Thomsons, VCST Automotive Production, Vertiv, Arrk Research, Banca Transilvania, Bosch Romania, Bosch Rexroth, CSi România, DeLonghi România, E.ON, Electrolux, Energobit, Fildas, Heisterkamp Transport, JacTravel, Office Depot, MMM Autoparts SRL, Plexus, Premier Pro Management, Saint-Gobain Rigips, SMR Automotive, Stradale, TenarisSilcotub, Terapia, Vodafone Romania, Welocalize.

 

Vor fi prezenți la TdC și reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj și cei ai Jandarmeriei Române. Aceștia din urmă își vor prezenta oferta de studii pentru instituțiile militare de învățământ. De asemenea, Mc Donald's, EXL, CIE Matricon, Universal Alloy, ProCredit Bank, Sta Travel, Pizza Hut, KFC, Vos Logistics, Arvato, Zolner, Sykes, Express Learning, Ulma Packaging, VidaXL, Kuka, Jysk, Deltamed, Leroy Merlin, Profi, UPC, Transgor Logistik, Cerved, Leoni, Auchan, Cora, Gaus, Gameloft, APS, Seko Sieta, Uber, Wesse, Absolute Jobs, FSA Romania, Eckerle, Lugera, Food Squad, EVW Holding și Asitel vor participa la TdC Cluj-Global.

 

Fă-ți gratuit poză de CV! ---> Pentru prima dată la Târgul de Cariere, candidații vor putea să-și facă gratuit o poză de CV. "Vom amenaja Photo Booth TdC, locul unde toţi participanţii vor beneficia de o şedinţă foto, pentru a-şi pregăti poza de CV. În acest demers suntem sprijiniţi de partenerii noştri de la Hola Media, alături de Gett's Color Bar Platinia, care vor oferi gratuit şi servicii de make-up şi hair styling la faţa locului", declară Mihai Cotos, fondatorul Târgului de Cariere.

 

VR și Gaming ---> O altă zonă dedicată activităților va fi cea de Virtual Reality (VR) și de Gaming, unde cei prezenți vor putea explora fascinanta lume virtuală cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație sau vor putea încerca renumitele jocuri arcade.

 

Speed Challenge și Workshop gratuit ---> În cadrul evenimentului, compania Star Transmission organizează Speed Automotive Challenge: asamblarea unei cutii de viteze de ultimă generație în doar 10 minute. Miercuri, 25 octombrie, de la ora 14.00, compania Bosch organizează workshop-ul "Latest Trends in Surface Mounting Technology", dedicat studenților sau absolvenților de inginerie și electronică. Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac aici: http://www.targuldecariere.ro/cluj-global/seminarii/

 

Vizitează Standul de Demisii ---> În cadrul TdC, vizitatorii se pot adresa specialiștilor în recrutare și psiholologilor de la Standul de Demisii. Candidații pot cere sfaturi despre procedurile legale pe care trebuie să le respecte în cazul unei demisii, precum și despre posibilități de luat în calcul pentru construirea următorilor pași în carieră. 

 

Târgul de Cariere Cluj - Global, ajuns la a 23-a ediție, se desfășoară în 24-25 octombrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, iar intrarea este liberă. Evenimentul va fi urmat pe 26-27 octombrie de Târgul de Cariere în IT.

 

Citeste si:

---> 5 studenti de la UBB au devenit ambasadori Google

---> Noneconomistii pot avea parte de educatie financiara oferita de BNR si UBB

Ultima modificare Marți, 24 Octombrie 2017 09:46
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.