5 internship-uri la care trebuie sa aplici in septembrie

Scris de  Aug 30, 2013

Mai țineți minte când v-am enumerat cele 5 motive pentru care ar fi bine să faceți un internship? Dacă vreți să îmi urmați sfatul, m-am gândit că ar fi bine să vă ofer și câteva idei de internshipuri la care puteți aplica în luna septembrie.

1. Bosch Junior Managers Program

Bosch (compania germană care produce și comercializează tehnologii auto și industriale, bunuri de larg consum, energie și echipamente pentru construcții) caută tineri absolvenți în domeniile comercial, tehnic sau științific, dornici de a învăța lucruri noi, cu potențial de manageri. Alte cerințe ar fi cunoașterea unei limbi străine, experiență în asumarea unei responsabilități (ca leader) și alte activități extracuriculare.

 

Dacă te regăsești în această descriere, Bosch îți oferă un contract de muncă pe perioadă nelimitată și un program de dezvoltare pe etape în care vei asimila toate cunoștințele și experiența necesare unui manager de succes. Click aici pentru a aplica.

 

2. Programul Young Bankers

ProCredit Bank oferă un internship de 6 luni tinerilor absolvenți care doresc să se specializeze în domeniul bancar, indiferent dacă aceștia au experiență anterioară sau nu.

 

Young Bankers presupune un curs teoretic, care va avea loc la București (iar cei care nu sunt din capitală vor avea cazarea asigurată pe parcursul celor 6 luni) și teme practice (prin vizitarea sucursalelor și a clienților). La final, stagiarii au șansa de a se angaja în cadrul companiei .

Te mai poți înscrie până în 6 septembrie, aici

 

3. HR Internship Adecco

Dacă ești student sau absolvent al unei facultăți de Psihologie, Sociologie sau Științe Economice și vrei să lucrezi în zona de resurse umane, acest internship este pentru tine.

Cei de la Addeco te vor învăța să selectezi și să analizezi CV-uri, îți vor permite să cunoști candidații, să le adresezi întrebări sau să asiști la interviuri alături de consultanții firmei. Poți aplica aici.

 

4. Internship – Technical Documentation

Și Emerson caută studenți sau absolvenți de mecanică/ profil tehnic, pentru revizia documentelor și a manualelor tehnice. Limba engleză este obligatorie, iar cunoașterea limbii italiene este un avantaj. Poți aplica aici.

Compania activează în România din 2006 și este considerată un lider global în combinarea tehnologiei și ingineriei.

 

5. Internship PR / Fotograf

Agenția de publicitate Aliria oferă două internship-uri diferite: Asistent Manager PR și Fotograf. În primul caz, vei avea șansa să elaborezi materiale de prezentare ale firmei, să organizezi evenimente, să elaborezi și să implementezi campanii. Dacă ești pasionat de publicitate, te descurci cu MS Office și cunoști la perfecție limba engleză și o altă limbă străină, poți aplica aici.

 

Cel de-al doilea internship este dedicat celor pasionați de fotografie, care au studii sau experiență în domeniu și stăpânesc Adobe Photoshop. Stagiarul va avea acces la aparatură profesională, va realiza ședințe foto și va putea primi o propunere de angajare la finalul colaborării. Dacă ești interesat, trimite un portofoliu și un CV la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Sursa foto : commsystems.com

Ultima modificare Vineri, 30 August 2013 20:48
Isabela Latiș

Absolventă a facultății de Jurnalism, content writer la CampusCluj.ro, pasionată de fashion, publicitate și mediul online. Ador călătoriile, fotografia și cărțile bune.

Website www.bloggerissa.com

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.