Summer jobs for students la Banca Europeana de Investitii

Scris de  Mar 11, 2014

Vrei să faci bani în vacanță și pe deasupra să capeți și experiență în domeniul bancar? Sau vrei doar să ieși din banal și să îți petreci câteva luni la Luxemburg, muncind dar și având parte de cea mai grozavă experiență din viața ta? Atunci aplică pentru unul dintre locurile oferite de Banca Europeană de Investiții.

Banca Europeană de Investiții dă oportunitatea studenților români de a lucra în domeniul bancar, oferind un număr limitat de joburi pe perioada verii (iunie – septembrie). Vei avea astfel posibilitatea de a dobândi o primă experienţă profesională şi de a câştiga bani de buzunar.

 

Candidaţii trebuie să aibă vârsta între 17 şi 25 de ani (inclusiv) şi să fie înscrişi într-o instituţie de învăţământ. Studenţii care participă la aceste joburi oferă ajutor la sarcinile administrative de bază. Cei care sunt acceptaţi vor urma să îşi desfăşoare activitatea la sediul din Luxemburg.

 

Fii atent/ă! Data limită pentru înscriere online este: 16 martie 2014!!!

 

Mai multe detalii despre program și despre job-urile oferite le găsiți pe site-ul băncii. Succes!

 

Sursa foto: diez.md

Ultima modificare Marți, 11 Martie 2014 19:10
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.