Trei trupe BOEMDANCE participa la campionatul mondial ESDU World Dance Masters din Croatia

Scris de 

În perioada 27 mai – 1 iunie 2014, Transilvania Dance Centre va participa pentru a II-a oara consecutiv, la campionatul mondial ESDU World Dance Masters, care va avea loc în orașul Poreč, din Croația.

Trupele Boemdance Addiction, Boemdance X-Celerate și Boemdance Sparkle, vor avea ocazia să demonstreze în cadrul acestui prestigios campionat mondial, munca depusă de ani de zile. Aceștia vor urca pe scena alături de alți 5000 de dansatori din întreaga lume.

 

Anul trecut dansatorii T-Dance care au reprezentat orașul Cluj-Napoca, în Croaia, s-au urcat pe podium, câștigând locul al II-lea.

 

T-Dance este primul centru de dans din Transilvania și cel mai mare din Romania, care abordează toate stilurile de dans într-un cadru profesionist, cu o echipă de instructori de dans tineri, plini de entuziasm și cu experiență în lumea dansului.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook