Week-end fashion prezentat de absolventii Universitatii de Arta si Design

Scris de 

În acest week-end va avea loc Gala Universității de Artă și Design Cluj-Napoca. Evenimentul se găsește la a 20-a ediție și reprezintă deja un punct de referință în lumea modei Gala UAD Fashion Design 2014 va cuprinde Expoziția Absolvenților, dar și fashion show-ul absolvenților UAD, licență și master.

Gala UAD Fashion Design este unul dintre cele mai importante evenimente de modă ale anului. Evenimentul nu reunește designeri renumiți, ci absolvenți aflați la început de drum, care își prezintă lucrările de licență și master – colecții lucrate, pregătite îndelung și cu mare atenție pentru acest eveniment de final de an și de studii.

 

Anul acesta, specializarea Modă-Design Vestimentar a UAD are 40 de absolvenți: 26 de absolvenți la ciclul licență și 14 absolvenți master. Gala UAD Fashion Design va debuta pe 28 iunie cu o expoziție de modă la Expo Transilvania și va continua pe 29 iunie cu fashion show-ul de pe scena Teatrului Național.

 

La Gala UAD 2014 vor fi prezentate atât colecții masculine, cât și feminine, construcții și volumetrii inedite, ținute realizate din materiale tradiționale sau alternative. Materialele au fost prelucrate prin diferite tehnici de imprimare, matlasare, brodare și se remarcă prin asocieri inovatoare, iar câteva dintre ele introduc structuri realizate manual sau materiale neconvenționale.

 

Colecțiile la licenta au fost coordonate de catre Prof.Univ.Dr. Anca Pia Rusan, Lect.Univ.Dr. Lavinia Ban si Prep.Univ.Drd. Smaranda Bercea, iar cele de la masterat de catre Prof. Univ.Dr. Elena Basso Stanescu și de Prof.Univ.Dr. Anca Pia Rusan.

 

Program:

Sâmbătă (28 iunie 2014):

ora 18.00 - Expo Transilvania, deschiderea expoziției absolvenților UAD, specializarea Modă-Design vestimentar va fi reprezentată de un grup de absolvenți licență.

 

Duminică (29 iunie 2014):

ora 20.00 - Teatrul Național Cluj, fashion show-ul absolvenților UAD, licență și master;

ora 23.00 - Club Midi, after party cu Dj. RUSU (KHIDJA).

 

În fiecare an, cei mai buni absolvenți sunt premiați prin internship-uri și participări la prestigioase evenimente naționale și internaționale, dar și premii substanțiale oferite de sponsorii evenimentului.

 

Sursa: 121.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.