Festivalul „Colours of Cluj” cauta voluntari!

Scris de 

Festivalul „Colours of Cluj” va da viață verii clujene și în 2014, cu trei zile de activități interactive, teatru, muzică, dans, arte vizuale și video. Organizatorii caută voluntari care vor să ajute în desfășurarea acestor activități și să pătrundă în culisele evenimentelor care mobilizează mii de clujeni, îmbogățind astfel viața orașului într-o perioadă cu puține manifestări publice.

Voluntarii vor avea ocazia de a interacționa cu artiștii invitați și de a se implica în oricare dintre activitățile propuse de către festival, câștigând în același timp experiență practică în organizarea de evenimente și dovedindu-și abilitățile ca membri ai unor echipe diverse și pline de energie.

 

Înscrierile se fac exclusiv online, completând formularul de la adresa http://bit.ly/VoluntariColours2014, până în data de 23 iulie 2014. Completarea corectă a acestui formular de către doritori este esențială pentru ca ulterior organizatorii să îi poată contacta în timp util cu informații legate de interviu şi de repartizarea pe evenimente.

 

A doua ediție a festivalului Colours of Cluj va avea loc între 8 și 10 august 2014, în organizarea Asociației Film și Cultură Urbană, în parteneriat cu Asociaţia SHIFT – Transilvania Art Grup. Festivalul va găzdui evenimente în aer liber, prezentate în spaţii cunoscute dar și mai puţin convenţionale. Spectacolele vor include numeroase momente participative, în care cei prezenți vor fi invitaţi să se alăture activităților în mod activ, prin ateliere creative, instalaţii interactive, scene pentru neprofesionişti, întâlniri dintre public, artişti şi produse artistice create special pentru comunitatea clujeană.

 

Organizatorii au deschis și un „apel la proiecte” prin care artiștii clujeni sunt invitați să propună instalații interactive sau evenimente participative pe care să le prezinte în cadrul festivalului. Acest apel are ca termen limită data de 20 iulie. Mai multe detalii despre tipul de propuneri așteptate și bugetul disponibil, pe site-ul Colours of Cluj.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.