10 Intrebari ,,altfel” puse la un interviu

Scris de 

Oricât ar părea de ciudate, ele chiar există. Campuscluj.ro ți-a pregătit o listă cu câteva întrebări ciudate pe care le poți întâlni dacă vrei să te angajezi la firme precum Google sau Microsoft. Este bine să fii pregătit pentru orice surpriză pentru a face față cu brio tuturor provocărilor. Îți sărim în ajutor și de data  aceasta și îți oferim o listă cu top 10 întrebări cu răspunsuri…puțin mai complicate pe care le poți regăsi într-un interviu.

1. Câte mingi de golf încap într-un autobuz? (job: Product Manager)

 

2. Câți bani ai cere ca să speli toate ferestrele din orașul Seattle? (Product Manager)

 

3. Într-o tara in care toate familiile își doresc băieți, părinții continuă să aibă copii până la nașterea unui băiat. Dacă au o fată, merg mai departe cu încercările, iar dacă au un băiat se opresc. Care este raportul dintre băieți și fete în acea țară? (Product Manager)

 

4. De ce sunt găurile de canal rotunde? (Software Engineer)

 

5. De câte ori pe zi acele unui ceas se suprapun? (Product Manager)

 

6. Trebuie să verifici că prietenul tău Bob are numărul tău corect de telefon, dar nu poți să-l întrebi direct. Îi trimiți un bilețel printr-o cunoștință comună. Ce trebuie să-i scrii pe bilețel, pe lângă întrebare, ca să te asiguri că numărul tău nu va fi descifrat de acea cunoștință? (Software Engineer)

 

7. Ești căpitanul unui vas de pirați. Echipajul trebuie să voteze cum se împarte aurul, iar tu trebuie să convingi cel puțin jumătate dintre pirați să voteze ca tine, altfel vei muri. Cum vei propune împărțirea aurului ca să-ti rămână și ție o pradă suficient de mare și totuși să rămâi în viață? (Engineering Manager)

 

8. Ai 7 bile care cântăresc la fel și a opta puțin mai grea. Cum îți dai seama care este aceasta din urmă dacă ai la dispoziție doar un cântar și două încercări? (Product Manager)

 

9. Câte clapete de pian sunt în întreaga lume? (Product Manager)

 

10. Ești într-un zgârie-nori cu 100 de etaje și ți se dau două ouă identice. Ele pot fi foarte fragile sau foarte tari, astfel încât se pot sparge de la primul etaj sau nici măcar de la etajul 100. De câte aruncări ai nevoie ca să afli cât de rezistente sunt ouăle, dat fiind că ai voie să spargi doar două în acest proces? (Product Manager)

 

Tu ce părere ai despre aceste întrebări? Știi cumva ce ai răspunde?

 

Sursa foto: careers.maxupdates.tv

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.