In week-end au loc Zilele Castelului Banffy de la Bontida

Scris de 

Fundaţia Transylvania Trust organizează cea de a XIII-a ediţie a BAROCK ---> Zilele Castelului Bánffy de la Bonţida. Cheia longevităţii evenimentului constă în alăturarea unor activităţi şi manifestări care să vină în întâmpinarea unui public eterogen. Faţă de ediţiile precedente, anul acesta vine cu noutatea târgului de carte IDEA, a târgului pentru adopţii de animale, a spectacolelor de teatru şi a picnicului la castel.

Din program nu vor lipsi proiecţiile de filme, expoziţiile, concertele de muzică, demonstraţiile hipice sau ateliere de meşteşuguri tradiţionale. Zilele Castelului Bánffy se adresează întregii familii, de aceea copiii se vor putea delecta cu teatru de păpuşi, diverse jocuri şi activităţi susţinute de partenerii tradiţionali ai Fundaţiei.

 

Concertele programate pentru după-amiază şi seară vor fi susţinute de către: Theory of Mind, Loose Neckties Society, Ternipe, Urma, NemEz, Natif, Intim Torna Illegál, Robin and the Backstabbers.

 

Barock. Zilele Castelului Bánffy Bonţida este evenimentul cultural care pune în valoare patrimoniul istoric şi oferă comunităţii oportunitatea de a înţelege şi a se bucura de o clădire monument. Pentru mai multe detalii, click aici.

 

Când? ---> 30 și 31 august 2014

 

Sursa: cluj.com

Sursa foto: transilvaniareporter.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.