S-a inaugurat un nou camin studentesc in Observator

Scris de 

Studentul clujean se va bucura de încă un cămin cu locuri de cazare la standarde europene. UMF Cluj a inaugurat miercuri, 13 martie, caminul 1 din campusul Observator, cartierul Zorilor.

Investiția se ridică la 13 milioane de lei, imobilul având lift panoramic și 507 locuri de cazare, mai multe cu 21 decât înainte de modernizare. În camere sunt două sau trei paturi, fiind și locuri speciale pentru persoanele cu dizabilități.

”Inaugurăm noul cămin studențesc pentru studentele de la UMF Cluj. Este un cămin reabilitat, care prin reabilitare a ajuns să aibă niște standarde foarte ridicate de locuit și am reușit o creștere a numărului de locuri în urma mansardării și recompartimentării.

 

Valoarea totală a investiției s-a ridicat la peste 13 milioane de lei, din care aproape 9 milioane de lei sunt fonduri nerambursabile. Creșterea nivelului de comfort constră în faptul că în fiecare cameră este baie proprie, birouri pentru fiecare persoană, cât și conexiune la internet”, a declarat Ioan Pop, directorul general administrativ al UMF Cluj.

 

Sursa: stiridecluj.ro

Sursa foto: napocanews.ro

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.