Participa la „Conferinta Studentilor, Profesorilor si Cercetatorilor Romani din Marea Britanie”

Scris de 

Liga Studenţilor Români din Străinătate – Filiala Marea Britanie (LSRS UK), împreună cu Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, cu sprijinul Departamentului Politici pentru Românii de Pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe organizează pe 11 octombrie 2014 la Firth Court, în Sheffield, începând cu ora 11:00 cea de-a VII-a ediţie a Conferinţei Studenţilor, Profesorilor şi Cercetătorilor Români din Marea Britanie (CSPCR UK).

Tema evenimentului de anul acesta este: “Building our place in Europe – the 7 year milestone within the EU”. Evenimentul este deschis tuturor categoriilor vizate pentru ca cei interesaţi să dezbată şi să promoveze atât imaginea României, cât şi realizările studenţilor, profesorilor şi cercetătorilor români din Marea Britanie, ce reprezintă o resursă cheie în contextul actual al Regatul Unit.

 

Înscrierile la eveniment se fac în urma completării formularului on-line până pe 9 octombrie 2014. De asemenea, anul acesta în cadrul Conferinţei va fi organizat un concurs de fotografie pentru studenţii români din Marea Britanie. Cei interesaţi să participe sunt rugaţi să trimită la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până pe 5 octombrie o fotografie pe tema “Student român în UK” însoţită de o scurtă descriere. Fotografiile vor fi expuse în cadrul evenimentului de pe 11 octombrie, iar cea mai bună lucrare va fi premiată cu £50.

 

Nu în ultimul rând, la finalul conferinţei va avea loc ceremonia de decernare a “Diplomei Ambasadorului”, unde LSRS UK are onoarea de a propune 5 candidaţi. Astfel, studenţii români din Marea Britanie cu rezultate academice sau realizări deosebite cu impact pentru comunitatea românească din Marea Britanie au şansa de a primi această onorantă distincţie prin completarea următorului formular până la data de 20 octombrie 2014. Cele cinci nominalizări ale LSRS UK vor fi anunţate pe 21 septembrie.

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook