Studentii din Floresti si Apahida beneficiaza de transport gratuit

Scris de 

Studenții și elevii din Apahida și Florești vor beneficia de transport gratuit pentru mijloacele de transport în comun ale Companiei de Transport Public Cluj, pentru a ajunge în Cluj-Napoca.

Pentru Apahida, reprezentanții CTP anunță: ”Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA anunta elevii, studentii, cursantii la sudii postliceale si postuniversitare cu varsta pana la 25 de ani si domiciliul stabil in comuna Apahida, care se incadreaza in prevederile HCL nr. 63/29.04.2014, ca incepand cu data de 11.09.2014, se elibereaza abonamentele gratuite, valabile pe una din liniile pe care opereaza in comuna Apahida, pentru deplasarea in municipiul Cluj-Napoca”.

Iar pentru Florești: ”Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA anunta elevii si studentii cu domiciliul stabil in comuna Floresti, care se incadreaza in prevederile HCL nr. 38/28.03.2014, ca incepand cu data de 08.09.2014, se pot prezenta la sediul Primariei comunei Floresti, str. A. Iancu, nr. 170, parter, pentru eliberarea abonamentelor gratuite, valabile pe una din cele 6 linii pe care opereaza in comuna Floresti, pentru deplasarea in municipiul Cluj-Napoca”

 

Documentele necesare pentru abonamentele din Apahida sunt:

- Cartea de identitate in original si copie;

- Copie certificat de nastere;

- Carnetului de student vizat pe anul universitar 2014 - 2015;

- Fotografie recenta color.

 

Iar pentru abonamentele din Florești:

- Cartea de identitate;

- Adeverinta eliberata de reprezentantul primariei, in baza carnetului de student vizat pe anul universitar 2014 - 2015;

- Fotografie recenta color.

 

Abonamentele gratuite se elibereaza pentru întregul an universitar și au urmatoarele valabilități:

Studenți: 01.10.2014 – 30.06.2015.

 

Sursa: stiridecluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.