Mark Gitenstein - fostul ambasador SUA in Romania - in vizita la FSEGA

Scris de 

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, din cadrul UBB, va găzdui conferința cu titlul România la răscruce”, susținută în prezența Excelenței Sale, domnul Mark Gitenstein, fost ambasador al Statelor Unite ale Americii în România în perioada 2009 – 2012. Evenimentul va avea loc luni, 6 octombrie 2014, ora 15.30, în Aula FSEGA (str. Teodor Mihali, nr. 58-60, et. 1).

Acesta va vorbi despre câteva decizii cheie care ar putea garanta României o perioadă de stabilitate, prosperitate şi încredere în anii următori. Tot în cadrul acestei întâlniri, va fi lansat, în premieră în România, noul site, www.romaniaone.org, corespunzător unei structuri non-guvernamentale, care are drept scop crearea unei societăți civile virtuale.

 

Evenimentul este organizat de RomaniaOne, o fundație axată pe sprijinirea dezvoltării unei societăți civile responsabile. Prelegerea „România la răscruce” este cea de-a doua prezentare din cadrul unei serii de discuții care vor fi organizate periodic la Cluj-Napoca. Prima prelegere a fost susținută de James A. Robinson, profesor dr. în cadrul Universităţii Harvard (SUA) şi autor al bestseller-ului “Why Nations Fail”. Scopul acestor prelegeri îl reprezintă creșterea potențialului economic și social din România.

 

Participarea la eveniment este gratuită,  iar conferința se va desfășura în limba engleză cu traducere simultană în română. Cei care doresc să ia parte la eveniment se pot înscrie accesând pagina http://romaniaone.org/.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.