„My Love Story Book” – e dovedit stiintific: secretul fericirii de acum in palmele tale!

Scris de 

Într-o lume în care poveștile de dragoste sunt concentrate pe rezidenții Holywood-ieni, acum există în sfârșit șansa ca povestea TA de dragoste să fie cunoscută de lumea întreagă. Acum este timpul tău!

 

Cele mai idilice nunți de pe micul ecran, presă ori internet se pot lăuda cu accesoriile de ultimă modă, rochia de mireasă cu cea mai lungă trenă a secolului sau chiar cu serviciile închiriate ale ultimilor fotografi în trend. Însă foarte puțini pot eterniza momentele unice ale întâlnirii voastre, acele clipe epatante de dragoste la prima vedere, concretizate în nunta visurilor tale pe care ai trăit-o sau chiar acum te afli în forfota pregătirilor ei.

Timpul a dovedit faptul că cele mai valoroase suveniruri sunt scrisorile de dragoste peste care timpul s-a făcut rege, iar îmbrățișările sunt cele mai de preț amintiri. Toate acestea concretizate într-o poveste de dragoste excelent scrisă poate fi singura legătură cu trecutul pe care generațiile viitoare să o poată înrăma.

 

Oamenii de știină confirmă faptul că amintirile frumoase pot genera celule sănătoase în trupul uman. O veste extraordinară la prima vedere, dar cine poate apăsa butonul roșu într-un moment de stres? Nu e doar dificil, dar extrem de frustrant, mai ales atunci când ai vrea să-ți schimbi starea de spirit negativă într-una pozitivă și... nu reușești să faci lucrul acesta, mai spun experții.

 

Atunci, care este soluția? Leacul, spun cercetătorii, stă într-o simplă...ASOCIERE. Da, asocierea amintirilor cu lucruri fizice care fac obiectul unei activități din trecut ajută în procesul de trecere de la o stare de inconfort la o stare de liniște și plăcere pe care ai trăit-o și în care te aflai într-un anumit moment din trecut. Acest „truc”, spun oamenii de știință, te ajută nu doar în tranziția de la întristare la zâmbet, dar îți influențează până și starea de spirit pe o perioadă lungă de timp.

 

Dacă acest lucru este posibil printr-un simplu exercițiu de evocare a celor mai frumoase momente din viața ta, ce ar face o întreagă carte plină cu nimic altceva decât povestea voastră de dragoste scrisă în cel mai frumos stil și pe gustul vostru? Dacă așa stau lucrurile, se pare că tocmai am găsit secretul fericirii: o capsulă a timpului în care să imortalizezi cele mai frumoase momente din viața ta: MyLoveStoryBook.

 

Cu siguranță totul sună ca un vis frumos, însă, visele au devenit realitate! Pe MyLoveStoryBook.com poți face cunoștință cu cei care te poate ajuta să fii diferit într-o lume bicoloră. 

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.