AdLittera da startul concursului „Incubatorul de condeie” pentru scriitorii amatori

Scris de 

Ești pasionat de literatură? Îți place să scrii? Acum ai șansa să te afirmi deoarece AdLittera a dat startul unei noi ediții a concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” IDC. Acesta se va desfăşura în mediul online în perioada 13 Octombrie ­- 13 Decembrie, fiind o competiţie anuală adresată amatorilor de creaţie literară.

Ca și în precedentele ediții, concursul aflat la a V-­a ediție este structurat pe două secţiuniPoezie şi Proză scurtă. Înscrierile au loc în intervalul 13 Oct. – 23 Nov. 2014 pe site, conform Regulamentului. Jurizarea va avea loc pînă în data de 30 Nov. 2014.

 

Vor fi premiate în data de 13 decembrie, fiind cele mai creative, originale şi inovative texte. Juriul este compus din scriitori cu experiență, dar şi din „condeiele” care s­au făcut remarcate la ediţiile anterioare ale concursului.

 

Creaţiile premiate vor fi publicate în Antologia IDC în ediție hard­copy și în format digital. În paralel cu desfăşurarea concursului, scriitorii amatori înscriși în concurs vor putea participa în fiecare sâmbătă, gratuit, în perioada 25 octombrie - ­ 22 noiembrie, la Bucureşti, la o serie de ateliere de creaţie literară, coordoonate de poetul Dan Mihuț. De asemenea, în paralel, vor fi organizate şi concursuri de creație literară pe reţeaua de socializare Facebook pentru câştigarea unui loc la aceste atelierele creative.

 

AdLittera este un proiect amplu, îndeplinind totodată și funcțiile unei agenții culturale, toate programele sale având componente de educare prin cultură și artă. Proiectul promovează și dezvoltă campanii de cultură literară și căută surse de finanțare pentru proiecte editoriale. Conceptul, planificarea acțiunilor și comunicarea publică sunt gestionate de către d’Avid Boutique, atelier de branding si comunicare vizuală. AdLittera este divizia CSR a buticului de creație, nișată în palierul cultural.

 

Mai multe informații despre Concurs și Atelierele IDC se găsesc pe website­ul dedicat Concursului IDC, la adresa http://idc.adlittera.com.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.