Doneaza sange si vei ajuta o viata!

Scris de 

Organizația Studenților Mediciniști din Cluj (OSM Cluj) organizează campania ”Donează sânge! Fii erou!”. Persoanele care doresc să doneze sânge sunt așteptate cu buletinul/cartea de identitate in perioada 8-12 decembrie 2014, orele 8.00-13:00, la sediul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, de pe str. N. Bălcescu nr. 18.

”Pe perioada campaniei ”Donează sânge! Fii erou!” dorim ca numărul de donatori să se ridice la 600 și să se recolteze o cantitate de aproximativ 270 litrii de sânge. Clujul este primul și singurul centru universitar care a reușit pe parcursul ultimelor campanii organizate să mobilizeze un număr atât de mare de donatori în doar 5 zile”, precizează reprezentații OSM Cluj.

 

Organizația Studenților Mediciniști din Cluj este organizația reprezentativă pentru studenții Facultății de Medicină din cadrul UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. OSM Cluj reprezintă interesele a peste 3.000 de studenti, având peste 500 de voluntari activi în cadrul proiectelor pe care le derulăm.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.