Da Share Clujului si poti castiga 1000 euro

Scris de 

Pentru promovarea titlului de Capitală Europeană a Tineretului pe care municipiul Cluj-Napoca l-a câștigat pentru anul 2015, a fost lansata campania Let’s SHARE Cluj!. Campania are ca punct central un concurs cu premii care se va desfășura in perioada 1 August 2014 - 31 Octombrie 2015.

 

Cine iubeste Clujul este îndemnat să împărtășească experiențele plăcute legate de acest oraș în deplasările din străinătate sau din România și să marcheze acest lucru printr-o fotografie în care să apară hashtag-ul #sharecluj.

Premiile #sharecluj

O excursie în valoare de 1.000 euro, oriunde în lume, oferită de Musai Travel – acest premiu va fi oferit unui participant selectat aleatoriu dintre cei care “#sharecluj with the world”, adică unei persoane care se înscrie în concurs cu fotografii făcute în străinătate.

 

Un premiu surpriză oferit de Federația Share Cluj-Napoca unui participant selectat aleatoriu dintre cei care “#sharecluj în România”, adică unei persoane care se înscrie în concurs cu fotografii făcute în diferite locuri din țară, în afara Clujului.

 

Cum poti participa la campania “Let’s SHARE Cluj!” :

 

1. like la pagina https://www.facebook.com/ShareCluj

 

2. publicara fotografii care să conțină mesajul “#sharecluj” în orice formă  ( textul “#sharecluj” poate să apară în fotografie pe ecranul unui dispozitiv digital, tipărit pe o hârtie, scris în nisip etc)

 

3. descrierea pozelor publicate pe rețelele de socializare să conțină hashtag-ul #sharecluj – atenție, pozele trebuie să fie publice

 

4. postările să includă check-in la locația reală unde este făcută fotografia (Location services On)

 

5. pozele să includă tag la pagina Share Cluj

 

Regulamentul concursului il gasiti pe www.sharecluj.com si www.cluj2015.ro, precum și pe retelele de socializare.

 

Sursa foto : clujlife.com

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.