Imprimă această pagină

UBB organizeaza dezbaterea cu titlul „Limitele libertatii de expresie? Consecintele atacului de la Charlie Hebdo”

Scris de 

Prof. univ. dr. Miruna Runcan (Daniela Gologan), directorul departamentului de Teatru, din cadrul Facultăţii de Teatru şi Televiziune, din UBB alături de dr. Viorel Nistor, cadru didactic al departamentului de Jurnalism, din FSPAC şi Pr. Prof. univ. dr. Stelian Tofană, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă vor participa la dezbaterea cu titlul ”Limitele libertății de expresie? Consecințele atacului de la Charlie Hebdo”.

Evenimentul, organizat de Asociaţia Profesioniştilor în Presă din Cluj (APPC) şi Institutul Clultural Francez din Cluj, va avea loc joi, 29 ianuarie 2015, de la ora 18.00, în amfiteatrul Institutului Cultural Francez din Cluj (strada Ion I.C. Brătianu nr. 22). 

 

Alături de cadrele didactice din UBB, la dezbatere va lua parte şi Mihnea Măruță, jurnalist, fost redactor-şef la publicaţiile „Cotidianul” şi „Adevărul”, dl Benoit Bavouset, directorul Institutului Francez din Cluj, dl Diab Iyad, președintele filialei clujene a Ligii Islamice și Culturale din România, respectiv Remus Florescu, președinte APPC.

 

“Este necesară o modificare a limitelor libertăţii de expresie după atentatul de la Charlie Hebdo?”, „Se pot stabili, în mod obiectiv, graniţe ale libertăţii presei?” sau „Care sunt în România limitele libertăţii presei?”, sunt câteva dintre întrebările la care vor răspunde invitaţii.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.