Michelle Obama este in cautarea unei facultati pentru fiica ei

Scris de 

Michelle Obama, prima doamnă a SUA, a profitat de o vizită efectuată la New York pentru căuta o universitate alături de fiica sa Malia, a informat vineri ziarul New York Post, citat de EFE.

Malia Obama, în vârstă de 16 ani, a făcut o vizită privată la campusul centrului New York University (NYU), din sudul Manhattan-ului, în compania mamei sale și a unui agent al Secret Service. Ulterior, prima doamnă și fiica ei s-au deplasat în zona Universității Columbia, din cartierul Harlem, a precizat ziarul.

 

Un student al NYU a povestit ziarului New York Post că s-a întâlnit cu Michelle și Malia Obama chiar la liftul unuia din căminele universității.

 

Prima doamnă s-a aflat la New York pentru a anunța o donație de 500 de milioane de dolari acordată fundației Robert Wood Johnson pentru a combate obezitatea.

 

Malia Obama își continuă studiile la colegiul exclusivist Sidwell Friends de Washington, același la care a învățat și Chelsea Clinton, fiica lui Bill și Hillary Clinton.

 

Sursa: onlinestudent.ro

Sursa foto: pbs.org

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Espressor Manual Barista Max Breville

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.