Michelle Obama este in cautarea unei facultati pentru fiica ei

Scris de 

Michelle Obama, prima doamnă a SUA, a profitat de o vizită efectuată la New York pentru căuta o universitate alături de fiica sa Malia, a informat vineri ziarul New York Post, citat de EFE.

Malia Obama, în vârstă de 16 ani, a făcut o vizită privată la campusul centrului New York University (NYU), din sudul Manhattan-ului, în compania mamei sale și a unui agent al Secret Service. Ulterior, prima doamnă și fiica ei s-au deplasat în zona Universității Columbia, din cartierul Harlem, a precizat ziarul.

 

Un student al NYU a povestit ziarului New York Post că s-a întâlnit cu Michelle și Malia Obama chiar la liftul unuia din căminele universității.

 

Prima doamnă s-a aflat la New York pentru a anunța o donație de 500 de milioane de dolari acordată fundației Robert Wood Johnson pentru a combate obezitatea.

 

Malia Obama își continuă studiile la colegiul exclusivist Sidwell Friends de Washington, același la care a învățat și Chelsea Clinton, fiica lui Bill și Hillary Clinton.

 

Sursa: onlinestudent.ro

Sursa foto: pbs.org

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.