Editia a II-a ERMAS va fi gazduita tot de UBB

Scris de 

Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, va organiza în perioada 29-31 iulie 2015, a doua ediţie a Conferinţei Ştiinţifice Anuale a Economiştilor Români din Mediul Academic din Străinătate (ERMAS 2015).

Participanţii la acest eveniment ştiinţific sunt economişti români afiliaţi unor prestigioase universităţi sau institute de cercetare din străinătate şi colegi ai acestora care activează în România.

 

Astfel, cercetători români cu recunoaştere internaţională vor prezenta rezultatele cercetărilor pe care le-au desfăşurat, în cadrul unor sesiuni de comunicări științifice.

Key-note speakers ai evenimentului sunt: Florin Bîlbîie de la Paris School of Economics şi Universite Paris 1 Pantheon-Sorbonne, Lawrence Christiano de la Northwestern University, Lucian Croitoru de la Banca Naţională a României, Adam Szeidl de la Central European University. Sunt invitați să participe la dezbaterile conferinței și reprezentanți ai instituțiilor economice și academice din România.

 

Prima ediţie a conferinţei a fost organizată în perioada 18-22 August 2014, de asemenea în cadrul Facultăţii de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai, bucurându-se de un real succes. Au fost invitaţi să prezinte rezultatele cercetărilor pe care le-au desfășurat peste 40 de cercetători români cu recunoaștere internațională, keynote speakers fiind: Mugur Isărescu, Guvernator al Băncii Naționale a României, Nicolae Bogdan Gârleanu de la Haas School of Business, University of California Berkeley, Mihai Manea de la Massachusetts Institute of Technology, Virgiliu Midrigan de la New York University și Cristian Pop-Elecheş de la Columbia University.

 

Recunoașterea impactului primei ediții a ERMAS a venit prin includerea evenimentului în cadrul premiilor Top 100 Oameni și Idei care mișcă România, ediția 2015, oferite de publicația Foreign Policy România, pentru proiecte de circulația ideilor.   

 

Detalii privind manifestarea științifică ERMAS 2015 se găsesc pe site-ul evenimentului: http://econ.ubbcluj.ro/ermas2015/ .

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.