Facebook isi imbunatateste Messenger-ul

Scris de 

Aplicația de mesagerie a celor de la Facebook a evoluat mult în ultima perioadă, iar acum aceasta va fi reinventată complet pentru a aduce o serie de functii noi.

După ce compania lui Mark Zuckerberg a decis să ne permită prin Messenger să ne partajăm locaţia, să trimitem bani prietenilor şi chiar să ataşăm diverse stickere fotografiilor înainte de a le partaja, acum, acelaşi Messenger, trece la alt nivel de funcţionalitate, scrie playtech.ro.

 

Aplicaţie de mesagerie a rețelei sociale a devenit o platformă pentru alte mici aplicaţii, extensii şi funcţii avansate create de companii mai mari sau mai mici. Practic, în interiorul programului pentru conversaţii virtuale, veţi putea rula alte programe care nu trebuie să fie neapărat adiacente ca şi funcţionalitate ideii de chat. Astfel, cei care doresc să trimită GIF-uri prin Messenger, o pot face prin intermediul noii extensii Giphy, de exemplu.

 

Din start, vor exista 40 de astfel de add-on-uri prin care cei de la Facebook vor să sporească funcționalitatea aplicației de mesagerie, iar pentru a a grăbi procesul de adoptare a acestor extensii, când cineva vă trimite un fişier folosind o extensie, Messenger vă recomandă să o instalaţi şi voi pentru a avea acces la acel volum de informaţii.

 

Sursa: stiridecluj.ro

Sursa foto: ilbloggatore.com

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook