De ce sa inchiriezi o masina pe termen lung?

Scris de 

Atunci când vrei să închiriezi ceva pe termen lung vei beneficia de mult mai multe avantaje decât în cazul în care alegi perioade mai scurte. Asta se aplică în orice domeniu, chiar și la firmele de rent a car. Poți alege să închiriezi pe termen de o lună, 6 luni sau chiar și un an, în funcție de necesitățile tale.

Mașinile aflate în flotele auto a firmelor de rent a car sunt verificate periodic, au achitate toate taxele și impozitele auto, sunt supuse la revizii anuale și sunt gata de drum, cu plinul făcut, în orice moment. Există numeroase beneficii pe care le ai dacă închiriezi o mașină pe termen lung, iar mai jos sunt doar câteva.

 

Cost redus

Atunci când vrei să închiriezi o mașină plătești o taxă/zi. Pentru perioade scurte de doar câteva zile, taxa este destul de mare, dar dacă alegi să închiriezi pe câteva săptămâni sau chiar o lună, atunci vei plăti foarte puțin pentru mașină. Costurile pentru închirieri de peste 25 de zile încep de la 10 euro/zi, în funcție de mașina pe care o vrei.

 

Nu plătești mentenanța mașinii

Dacă alegi să închiriezi o mașină, nu mai trebuie să îți bați capul cu plata asigurărilor, impozitelor sau a diferitelor taxe auto. Taxa de închiriere are inclusă asigurarea RCA, asigurarea CASCO, Rovinieta, cauciucurile de iarnă și taxa de aeroport (în caz că vrei să predai – preiei mașina de la aeroport).

 

Asistență tehnică non-stop

Orice firmă de rent a car o să îți ofere asistență tehnică non-stop. Astfel, dacă întâmpini vreo problemă sau ai o întrebare legată de mașina pe care o conduci, trebuie doar să suni la numărul lor de telefon, iar cineva specializat îți va răspunde solicitărilor.

 

Preluare – predare din orice locație

Atunci când faci o rezervare online sau telefonică pentru o mașină închiriată, vei fi întrebat de unde vrei să ridici mașina. Nu trebuie să te deplasezi tu la parcul auto, ci mașina va fi adusă în locația stabilită de comun acord. La fel se întâmplă și în cazul predării mașinii la finalul perioadei de închiriere. 

 

Sursa foto : personal-wissen.net

Adm

The Big Boss

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.