Prima biblioteca mobila din Cluj va functiona in fiecare miercuri

Scris de 

Din 6 mai, Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj-Napoca a pus la ”treabă” prima bibliotecă mobilă din Cluj-Napoca. În fiecare miercuri, între orele 12:00-18:00, Bibliobus-ul va fi parcat lângă Studioul Teritorial de Radio Cluj şi va oferi acces la: cărţi de referinţă (enciclopedii şi dicţionare), cărţi pentru învăţarea limbilor străine, cărţi de informatică, cărţi de economie casnică, beletristică pentru adulţi, bibliografie şcolară, carte pentru copii, filme şi muzică.

Toate documentele bibliotecii mobile se împrumută la domiciliu! Permisele de cititori se eliberează pe loc, fiind nevoie doar de un act de identitate, cupon de pensie pentru pensionari, carnet de elev şi prezenţa unuia dintre părinţi sau tutore legal pentru copiii minori. 

 

Eliberarea permisului de intrare pentru pensionari şi şomeri este gratuită! Costurile pentru permise sunt: pentru adulţi - 14 lei/legitimaţie; pentru preşcolari, elevi, studenţi - 6 lei/legitimaţie, valabilitatea acestora fiind de 5 ani.

 

Institutia a ales 3.000 de carti, multe pentru copii, dar si romane politiste, de dragoste sau de razboi, carti istorice, de diverse specialitati, cateva numere din National Geographic si cateva ziare locale si nationale.

 

Sursa: stiridecluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.