TIFF aduce la Cluj conceptul de „cinepiscina”

Scris de 

Organizatorii TIFF vor face proiecții de filme și la o piscină, în cadrul ediției festivalului din acest an. Preşedintele TIFF, Tudor Giurgiu, a declarat că vor fi proiectate filme scurte la o piscină, iar spectatorii vor fi în costum de baie. 

”Cinepiscina este un eveniment pe care îl vom inaugura în acest an, va fi o proiecţie de filme scurte despre fotbal, despre febra Cupei Mondiale, văzută de regizori diferiţi. Va fi o proiecţie unde spectatorii vor veni în ţinută de piscină, încercăm să provocăm publicul înotător, vom servi băuturi alcoolice şi nealcoolice. Va fi un ecran, muzică bună şi tot felul de device-uri gonflabile, să putem face publicului şederea mai uşoară. Vom avea un DJ şi sper să fie o seară simpatică şi să devină un eveniment de tradiţie de acum încolo”, a precizat Tudor Giurgiu

 

Proiecţia filmelor va avea loc la piscina hotelului de patru stele din Cluj-Napoca, de pe Dealul Cetățuie.  Festivalul Internațional de Film Transilvania va avea loc în perioada 29 mai - 7 iunie. Biletele de acces la TIFF vor costa 10 lei cu reducere, 8 lei studenţi şi pensionari. La filmul de deschidere, prețul biletului va fi de 12 lei, iar la concerte de 15 lei.

 

Sursa: stiridecluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.