Au inceput inscrierile pentru „SMART Internships”. Aplica si tu!

Scris de 

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) anunţă oficial lista instituţiilor publice în cadrul cărora tinerii cu studii în străinătate se pot înscrie pentru stagii de practică (management shadowing) desfăşurate în vara sau toamna anului 2015. Specificul „SMART Internships” îl constituie expunerea la cel mai înalt nivel în cadrul instituţiilor gazdă – cel decizional – şi activitatea de impact a stagiarilor pe durata activităţii lor. Perioada de înscriere în competiţia pentru aceste stagii este 7 mai – 29 mai 2015.

Aflat la cea de-a treia ediţie, programul „SMART Internships” pune la dispoziţia tinerilor cu experienţă academică internaţională stagii de practică în instituţiile publice din România. Ne sunt alături în 2015 instituţiile fidele din anii precedenţi: Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul Tineretului şi Sportului, Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, Institutul European din România, Centrul Europe Direct Bucureşti şi Institutul “Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni. În plus, anul acesta ni se alătură: Camera Deputaţilor, Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale, Institutul Naţional de Statistică, dar şi alte instituţii al căror nume îl vom face public pe parcurs şi asupra cărora vom reveni cu informaţii în curând.

 

Programul „SMART Internships” 2015 oferă momentan peste 40 de stagii de practică în cadrul instituţiilor amintite mai sus. Urmează să revenim cu şi mai multe locuri oferite în cadrul instituţiilor publice din România. Totodată, suntem bucuroşi să anunţăm că în anul 2015, pentru prima dată, un număr limitat de stagii de practică va beneficia de o remuneraţie.

 

Stagiile se vor derula în perioada vacanţei universitare şi vor avea o durată de una până la trei luni, cu posibilitatea prelungirii acestora. Studenţii şi proaspăt absolvenţii cu experienţă internaţională de studii care doresc să desfăşoare astfel de stagii vor completa un formular online şi vor trimite prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. o scrisoare de motivaţie de aproximativ 500 de cuvinte, cu diacritice, şi un CV actualizat (ambele în română sau engleză) până la data de 29 mai.

 

Anunţarea candidaturilor câştigătoare va avea loc în perioada 18-26 iunie 2015. Pentru mai multe detalii, vizitaţi: http://haiacasa.lsrs.ro/smart-internships-2015/

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.