Caminele din Hasdeu vor fi inchise in aceasta vara

Scris de 

Universitatea Babeș-Bolyai a decis efectuarea unor lucrări de renovare a căminelor pe care le are în administrație, drept pentru care, pe durata vacanței de vară acestea vor fi închise.

Execuția lucrărilor va demara începând cu data de 10 iunie – pentru exterior, urmând ca din 15 iulie să se efectueze lucrările din interiorul căminelor.

 

Au fost luate în considerare toate specificațiile din raportul elaborat de către președinții căminelor universității cu privire la necesarul lucrărilor de reparații și s-au alocat fonduri pentru efectuarea acestora. În același timp, CSUBB își exprimă îngrijorarea pentru situația studenților care ar avea nevoie de cazare pentru derularea unor lucrări de cercetare și proiecte academice sau extracurriculare.

 

Aceștia vor solicita sprijinul celorlalte universități clujene pentru cazarea studenților cu situații excepționale. În același timp, aceștia promit că vor încerca să găsească soluții alternative.

 

Puteți consulta mai jos graficul de execuție precum și tipul lucrărilor:

 

Proiectele studențești aprobate de conducerea universității care au solicitat cazare (școli de vară, schimburi de experiență etc.) se vor derula conform programului stabilit, nefiind afectate de lucrările de reparații.

 

Sursa: csubb.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.