Imprimă această pagină

In toamna Clujul va vibra in ritm de blues

Scris de 

În zilele de 7 şi 8 noiembrie Clujul va vibra în ritm de blues, la prima ediţie a unui festival de gen, organizat de Clujulcultural.ro și Muzeul Etnografic al Transilvaniei, cu susținerea fundației Transilvania Leaders.

 

Pe lângă cele două seri de muzică de calitate, cu formații din Ungaria, Bulgaria şi România, va avea loc un workshop de tehnici vocale realizat de Aminda, demonstraţii de instrumente specifice genului și dezbateri cu personalităţi ale muzicii clujene. La librăria Bookstory va fi amenajat un stand de carte și CD-uri de blues și jazz.

 

Concertele vor avea loc la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, fosta clădire „Reduta", în aceeași sală unde au cântat Franz Liszt, în 1846, si Johannes Brahms, în 1879.

 

La prima ediţie a festivalului au fost invitaţi: Rareş Totu's Midnight Sun (România), Vasko the Patch and Poduene Blues Band (Bulgaria), Borsodi Blue Band (Ungaria), Straight from the Bottle (România). Biletele (40 de lei/zi) şi abonamentele (60 de lei) se vor pune în vânzare vineri, 24 octombrie, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei (str. Memorandumului nr. 21).

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.