Clujul sustine tinerii antreprenori prin concursul European Youth Award

Scris de 

Universitatea Babeş-Bolyai, în colaborare cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca şi Federaţia SHARE Cluj-Napoca, organizează în perioada 10-12 septembrie întâlnirea marelui juriu al European Youth Award, proiect înscris în cadrul Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului. Juriul este format din tineri experţi europeni şi lideri din domeniile TIC, tineret, multimedia şi din sectorul academic care se vor reuni şi vor revizui ideile de proiecte depuse şi vor alege câştigătorii diferitelor domenii de competiţie.

 

Vineri, 11 septembrie 2015, începând cu ora 09.30, va avea loc Forumul Experţilor. Întâlnirea se va organiza în Sala Mare a Primăriei Municipiului Cluj-Napoca. Sesiunea se adresează tuturor persoanelor interesate, în special start-up-uri locale, studenţi, tineri, reprezentanţi ai ONG-urilor, ai autorităţilor locale, ai universităţilor şi ai corporaţiilor. În cadrul sesiunii va exista oportunitatea de a interacţiona cu membrii Marelui Juriu.

 

Tema întâlnirii va fi conţinutul creativ şi tineresc şi inovarea digitală. După deschiderea oficială vor fi trei prezentări-cheie urmate de o sesiune World Cafés, o metodă structurată şi interactivă de proces conversaţional. În grupuri mici de discuţii se vor dezbate diferitele subiecte rezultate din prezentări alături de experţii din juriu. Evenimentul se va încheia în jurul orei 12.00.

 

Pentru a participa la eveniment este necesară înscrierea folosind formularul disponibil la http://www.eu-youthaward.org/node/877.

 

European Youth Award (EYA) este un concurs pan-european. Acesta are ca obiectiv motivarea tinerilor, antreprenorilor și start-up-urilor pentru a produce proiecte digitale cu valoare socială în conformitate cu agenda Consiliului Europei și a strategiei Europe 2020. European Youth Award demonstrează potențialul acestora de a crea soluții inovatoare cu ajutorul tehnologiei mobile și a internetului.

 

Ceremonia de prezentare a câștigătorilor (Festivalul EYA) este în general recunoscută ca o oportunitate ideală de a schimba cunoștințe la nivel internațional și a forma relații profesionale pentru o cooperare ulterioară. Evenimentul va avea loc în oraşul Graz, din Austria, în perioada 18-21 noiembrie.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.