Concurs : Castiga o invitatie dubla la LOU BEGA, DOWN LOW, CAPTAIN JACK din 23 octombrie Cluj Napoca

Scris de 

Ești pregătit pentru cel mai mare Retro Party Live din România al anului? A șaptea ediție Transylvania Music Event aduce la Cluj, în premieră în Transilvania, artiștii care au definit muzica anilor ’90. În 23 octombrie 2015 generația celor de 25-35 de ani va avea ocazia să își reamintească de vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală. Atmosfera celor mai marcanți ani din istoria recentă a României va fi recreată în detaliu prin decoruri speciale la ”We Love Retro” – 90’s edition. Scena le va aparține artiștilor pe a căror muzică se dansează și astăzi la toate petrecerile retro din România: Lou Bega, Down Low, Captain Jack, La Bouche feat. Natascha Wright și Bomfunk MC’s (dj set by Dj Infekto).

Concurs

Campuscluj.ro iti ofera posibilitatea sa castigi o invitatie dubla la acest super eveniment din 23 octombrie de la Sala Polivalenta. Tot ce trebuie sa faci este sa dai share la acest articol pe pagina ta de facebook si sa ne spui minim 3 hit-uri semnate Lou Bega.

Castigatorii vor fi extrasi prin tragere la sorti in data de 15 octombrie cu ajutorul random.org. Filmarea extragerii va fi publicata pe site. Succes.

Update : castigatoarea unei invitatii duble la We Love Retro este Gocan Ionela. Felicitari!

Bilete

Biletele standard de tip PRESALE costă 60 lei (față de 80 lei preț întreg), în limita stocului disponibil, și sunt disponibile până la data de 17 Octombrie 2015, biletele Golden Circle costă 99 lei (număr limitat), iar cele VIP 200 lei (număr limitat).

Acestea se pot achiziționa din rețeaua BILETMASTER.RO sau din locațiile partenere:
● Casa de Cultură a Studenților (Cluj-Napoca)
● Iulius Mall Cluj-Napoca (standul ticket event de la parter lângă info point)
● Casieria teatrală, str. Piața Ștefan cel Mare 14, Cluj-Napoca
● CORA Cluj-Napoca (pe culoar, standul de bilete de lângă Inmedio)

Mai multe informații pe www.transylvaniamusicevent.ro sau pe www.facebook.com/transylvaniamusicevent.

Despre artisti

LOU BEGA este binecunoscut pentru melodia ”Mambo Nr. 5” care a devenit instantaneu un hit la nivel internațional, ocupând locul 1 în top-uri în majoritatea țărilor din Europa, și locul 3 în SUA. 

De-a lungul carierei, Lou Bega a lansat 5 albume. În ultimul său material ”A Little Bit of 80’s” a reprodus piese internaționale clasice precum: "Smooth Operator" (1984) - Sade, "I'm So Excited" (1982) - The Pointer Sisters, "Vamos a la playa" (1983) - Righeira, "Red Red Wine" (1968) - Neil Diamond și "Karma Chameleon" (1983) - Culture Club.

https://www.youtube.com/watch?v=EK_LN3XEcnw

LA BOUCHE feat. NATASCHA WRIGHT

Celebra trupă LA BOUCHE a avut un rol semnificativ în industria muzicii pop a anilor ’90 și este cunoscută pentru hituri precum: ”Be My Lover”, ”Sweet Dreams”, ”Fallin’ In Love” și ”SOS”. 

https://www.youtube.com/watch?v=ydd9Dn3bJlI 

CAPTAIN JACK sunt cel mai bine cunoscuți pentru piesele ”Captain Jack”, ”Drill Instructor” și ”Little Boy”. Captain Jack au fost influențați muzical de genul eurodance care a fost popular în Europa, Oceania și America de Sud în anii ’90.

https://www.youtube.com/watch?v=boNRVXR7bqg 

DOWN LOW, un simbol al muzicii Hip-Hop în Europa.  ”Johnny B”, "Once Upon A Time", "Moonlight", "Murder", "Potion" sunt piesele care i-au clasat pe artiști ca leaderi ai muzicii rap în Europa. 

https://www.youtube.com/watch?v=Q7ZO8mM4Vfw 

BOMFUNK MC’S și-au făcut debutul în 1999 cu albumul ”In Stereo”. Melodiile ”Freestyler”, ”Uprocking Beats” și ”B-Boys & Flygirls” au ajuns celebre în toată Marea Britanie peste noapte. 

afis lou bega

Ajuns la șaptea ediție, Transylvania Music Event este unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din nord-vestul României. Peste 100.000 de oameni au dat viață festivalului în cele șase ediții precedente la concerte și petreceri în care au urcat pe scenă Rudimental, Chicane, Snap, Nana, Ice MC, Loona, Pete Tong, Tom Craft și Bar 9, alături de nenumărați artiști români.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

1 comentariu

 • Gocan Ionela
  Link la comentariu Gocan Ionela Luni, 12 Octombrie 2015 18:06

  Lou Bega interpreteaza melodiile
  Mambo No. 5
  You Wanna Be Americano
  Dance Like An African

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.