Imprimă această pagină

Pregateste-ti garderoba de iarna cu haine din stofa Vivo Collection - fabricat in Romania

Scris de 

Fac parte din categoria celor care poarta cu plăcere o haina eleganta de stofa. Pe langa tuseul cald si prietenos, mai e si satisfacția de a da bine intr-o situație. Imi plac hainele sport dar nu le putem purta chiar tot timpul. O haina de stofa bine simtițita te scoate din anonimat.

Deci, văzând prognoza meteo mi-am spus ca e momentul, asa ca am pornit-o prin magazine sperand sa găsesc asa ceva la un preț rezonabil. Pe o piața supra saturată de haine trebuia sa fie o treaba simpla. As! Fie e prea devreme sa fie scoase la vânzare, fie sunt turcisme sau chinezisme, fie materialul e "tip lână" (adica poliester). Dar nu m-am descurajat, am căutat pe internet, magazine de haine on line sunt cu duiumul. Alta surpriza: multe "mărci", cu materiale din amestecuri dubioase sau fara specificatii, modele ciudate sau plictisite, măsuri prea mici sau prea mari.

Unde sunt producătorii noștri?

Tocmai cand imi pierdusem speranța, am gasit ce căutam: o firma românească despre care am citit ca au o traditie din 1994 in domeniul pardesielor, si hainelor din stofa de lână: Vivo Collection - http://www.vivo-collection.ro  sau https://www.facebook.com/VivoCollectionRo. Fiindca mi-a placut ce am gasit, am fost si la showroom, sa vad cu ochii mei ca producatorii autohtoni inca rezista si nu sunt complet sufocati de lanturile de magazine din Mall-uri. Mi-am cumparat o jacheta clasica, cu stofa de lana italienească.

Daca mai vreți sa găsiți astfel de producători ar fi bine sa-i sprijiniti cumpărând de la ei !

Adm

The Big Boss