Reduceri studentesti pentru transportul public in comun. Vezi care sunt documentele necesare

Scris de 

Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunță că studenții, masteranzii și doctoranzii, vor beneficia și în acest an de subvenții, în funcție de forma de învățământ.



Astfel, sdentii, masteranzii si doctoranzii, posesori ai unuia din cardurile nebancare OMNIPASS, STUDCARD, ISIC, EURO, care urmeaza o forma de invatamant la ZI, si ocupa unul dintre locurile bugetate:

abonament gratuit pe doua linii – studenti si masteranzi cu varsta de maxim 26 de ani;

abonament cu reducere 50% pe doua linii (30,00 lei) – studenti si masteranzi cu varsta mai mare 26 de ani;

abonament cu reducere 50% pe o linie (30,00 lei) – doctoranzi fara limita de varsta. 

 

Studentii la ZI, cu TAXA sau studentii si masteranzii cu varsta de maxim 26 de ani care nu poseda unul din cardurile nebancare OMNIPASS, STUDCARD, ISIC, EURO:

abonament cu reducere 50% pe doua linii (30,00 lei) – studenti si masteranzi fara limita de varsta.

 

Studentii si masteranzii orfani sau proveniti din casele de copii cu varsta de maxim 26 de ani, inscrisi pe locuri bugetate la una din universitatile de stat din Cluj–Napoca, vor beneficia de abonamente gratuite pe doua sau toate liniile in functie de fondurile alocate de universitati.

 

Pentru a intra în posesia abonamentelor, studenții și masteranzii trebuie să se prezinte la punctele de vânzare-abonamente cu unul dintre cele cinci carduri nebancare, carnetul de student vizat pe anul universitar 2015-2016 si cartea de identitate.


Abonamentele pentru doctoranzi se elibereaza la birourile de abonamente Opera si Sediu C.T.P. Cluj-Napoca. Pentru a beneficia de abonamente doctoranzii trebuie sa se regaseasca pe listele trimise de universitati, sa prezinte unul din cardurile nebancare si cartea de identitate.

Studentii si masteranzii orfani sau proveniti din casele de copii vor prezenta suplimentar la birourile de abonamente (Opera si Sediu C.T.P. Cluj-Napoca) copia certificatului de deces.

 

Totodată, studenții care se află în prelungire de studii vor primi reducere de 50%, dacă dețin unul dintre cardurile nebancare.). Odatã cu începerea noului an universitar, numãrul mijloacelor de transport în comun va fi suplimentat cu inca 10%.

 

Sursa: stiridecluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.