Universitatea Babes-Bolyai este nominalizata la categoria Research Excellence Award

Scris de 

Universitatea Babeş-Bolyai a fost nominalizată, de către Elsevier, la categoria Research Excellence Award, în cadrul Elsevier Scopus Awards România 2015.


Elsevier, lider mondial în furnizarea de produse și servicii de informații și editură de publicații academice, va organiza Scopus Awards Romania, un eveniment special care se va desfășura la Timișoara în data de 29 octombrie 2015.

 

Premiile Scopus Awards sunt parte a unei inițiative globale Elsevier de a susține cercetarea și a încuraja inovațiile în toate disciplinele științifice şi au fost create pentru a recunoaște activitatea excepțională a instituțiilor academice și a jurnalelor din România. Evenimentul este organizat în colaborare cu cea de a 3-a Conferință pentru Acces la Literatură Științifică din România – Rolul infrastructurii informaționale în dezvoltarea cunoașterii și inovării.

 

„România a avut o creștere considerabilă în domeniul cercetării în ultimii zece ani. Aceste premii vor ajuta la continuarea dezvoltării mediului științific din România, care devine o țară tot mai importantă pe harta cercetării din Europa Centrală și de Est. Cercetătorii și instituțiile academice românești au astfel o vizibilitate mult mai bună pe plan internațional„Echipa Elsevier este onorată să participe și să susțină continua dezvoltare a cercetării românești și să evidențieze exemplele de excelență.”, declară Cătălin Teoharie, Country Development Manager la Elsevier pentru Europa de Sud-Est.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.