EBS Romania si UBB - un nou program de dezvoltare dedicat studenților

Scris de 

Compania EBS Romania, deja partener cu tradiție al UBB, lansează un nou program de dezvoltare dedicat studenților linei germane din universitatea noastră: Talent Management Junior.

 

Sunt vizați studenții specializărilor Administrarea Afacerilor în Limba Germană (Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor) și Informatică în Limba Germană (Facultatea de Matematică și Informatică). Acest program susține dezvoltarea profesională și personală a celor mai talentati studenți, pregătindu-i astfel pentru viitoarele provocări din mediul profesional și academic. De asemenea, presupune o experiență de învățare ce va fi centrată pe proiecte inovative, pe activități individuale, pe training și discuții libere, dar mai ales pecoaching și mentoring. Atât pe parcursul programului, cât și la finalizarea acestuia, fiecare participant va primi feedback pe baza evoluției individuale, acesta fiind inclus într-un plan individual de dezvoltare.

 

EBS oferă studenților posibilitatea de a-și prelungi dezvoltarea începută în cadrul acestui program, selectând cei mai performanți studenți și acordându-le acestora șansa de angajare în companie. Programul Talent Management Junior 2015-2016 va începe în luna noiembrie 2015 și va avea o durată de un an.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.