Targ de cariere in IT la Cluj-Napoca

Scris de 

Campuscluj.ro îți aduce vești nemaipomenite dacă ești pasionat de IT și îți dorești un job. Nu mai sta pe gânduri și participă la cea de-a doua ediție a târgul de cariere în IT se desfășoară în perioada 10-11 aprilie, la Iulius Mall. Tinerii interesați de un job în domeniul IT vor putea discuta cu un număr record de companii participante la eveniment.

Participanții, tineri cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani în căutarea unui loc de muncă sau cei care doresc să-și schimbe job-ul actual, vor descoperi o gamă largă de oferte de angajare în domeniul IT. De asemenea, ei pot primi feedback pe CV la fața locului, din partea unor specialiști în carieră, care vor fi prezenți la târg.

 

Printre companiile care vor fi prezente la târg se numără Bitdefender, Emerson, HP, iQuest, SDL, Steelcase, Yardi, precum și altele, ele regăsindu-se pe site-ul evenimentului, www.ejobs.ro/targuldecariere. În total, la târg îți vor prezenta ofertele de angajare un număr de 40 de companii din domeniu.

 

Accesul este liber și se va face între orele 10.00-16.00. De asemenea, candidații care vin cu CV-ul la târg au posibilitatea de a câștiga două tablete de ultimă generație (una dintre ele fiind oferită de Asus și Intend), dacă se înscriu la tombola organizată la fața locului, prin completarea unui talon.

 

În premieră, la eveniment participanții au posibilitatea de a se înscrie gratuit la Atelierul de Cariere în IT, un seminar pe tema Cum să începi un startup business în Cluj, susținut de Florin Mureșan, CEO Squirrly UK. El va vorbi despre cum să ajungi de la o idee de business la un produs, pe cine trebuie să cunoști, unde trebuie să mergi, ce înseamnă buget de marketing $0 și 10,000 de useri în câteva luni. Înscrierea la seminar se face, de asemenea, pe site-ul târgului.

 

Ce zici? Te-ar interesa un astfel de job?

 

Sursa: stiridecluj.ro

Sursa foto: cluj-am.ro

 

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.